Išgirskite: naujas Stano kūrinys – sveikinimas visiems mokytojams

„Kai pats pradedi lankyti mokyklą, nesusimąstai, ką reiškia būti mokytoju, nes pirmokui mokytojas – tik dar vienas naujo, didelio ir nepažinto pasaulio elementas“, – sako dainininkas Stanislavas Stavickis-Stano, trečiadienį švenčiamos Mokytojų dienos proga pristatantis naują kūrinį.

„Tik už rankos atvedęs savo sūnų pirmoką į mokyklą, supranti, ką reiškia būti mokytoju“, – sako Stano.<br>T.Bauro nuotr.
„Tik už rankos atvedęs savo sūnų pirmoką į mokyklą, supranti, ką reiškia būti mokytoju“, – sako Stano.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 5, 2016, 1:49 PM, atnaujinta May 11, 2017, 10:54 AM

„Vyresnėse klasėse mokytojas kartais tampa priešu, kartais draugu, tačiau tikrai neapsikrauni mąstydamas, ką reiškia būti mokytoju. Baigdamas mokyklą su gailesčiu atsisveikini su gyvenimo etapu ir manai, kad būti mokytojai reiškia praeitį.

Rinkdamasis kur studijuoti girdi, kad būti mokytoju reiškia būti „lūzeriu“. Ir bėgant laikui pamiršti savo mokytojų vardus, jų veidus, jų būdą.

Ir tik už rankos atvedęs savo sūnų pirmoką į mokyklą, kas rytą palydėdamas ji žvilgsniu, lyg nuo savęs atplėšdamas gabaliuką širdies, įduodamas savo vaiką į kito rankas, supranti, ką reiškia būti mokytoju.

Pradedi suvokti, koks tai svarbus, reikšmingas darbas, kokia atsakomybė. Būti mokytoju – tai lyg tapti mama ir tėčiu šimtams vaikų per savo gyvenimą, nieko nesitikint atgal. 

Sveikinu visus pašauktus mokytojo tarnystei su jūsų diena. Parašiau jums dainą, kaip mažytę padėką“, – pristatydamas naują kūrinį, skelbia Stano.

Šią dainą siūlome išgirsti ir lrytas.lt skaitytojams:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.