Į Vilnių atvykęs garsus britų dainininkas Passenger nustebino kuklumu

Penktadienio vakarą Vilniuje koncertuosiantis garsus britų muzikos atlikėjas Passenger jau atvyko į Lietuvą.

Passenger į Vilnių atvyko pavargęs, bet gerai nusiteikęs.<br>A.Babachino nuotr.
Passenger į Vilnių atvyko pavargęs, bet gerai nusiteikęs.<br>A.Babachino nuotr.
Dainininkas Passenger.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Dainininkas Passenger.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2016-10-06 15:09, atnaujinta 2017-05-11 09:11

32-ejų atlikėjas, kurio tikrasis vardas – Mike'as Rosenbergas, su muzikantų ir technikų komanda į Lietuvos sostinę atvyko ketvirtadienio vidurdienį.

Hito „Let Her Go“, kurio vaizdo klipas interneto svetainėje „YouTube“ peržiūrėtas daugiau nei milijardą kartų, autorius į Vilnių atvyko iš Varšuvos, kur koncertavo trečiadienio vakarą.

Kitaip nei dauguma kitų į Lietuvą atvykstančių muzikos žvaigždžių, dainininkas pasirinko ne skrydį lėktuvu, o kelionę autobusu su miegamosiomis vietomis – į Vilnių iš Lenkijos sostinės išvyko iškart po koncerto ir keliavo visą naktį.

Be to, kuklumu garsėjantis atlikėjas viešnagei mūsų šalyje pasirinko ne patį brangiausią viešbutį, nors šiais laikais tikrai galėtų sau leisti daug. Šiuo metu dainininką vėl lydi sugrįžusi didelio populiarumo banga. Praėjusią savaitę jo naujausias albumas „Young As The Morning, Old As The Sea“ tapo populiariausiu Didžiojoje Britanijoje.

Jo dainas ir populiarius anksčiau įrašytus kūrinius penktadienį lyriškasis atlikėjas gros koncertų salėje „Compensa“. Tai – jau antroji jo viešnagė Lietuvoje. Pernai vasarą Passenger koncerto Trakų pilyje klausėsi keli tūkstančiai gerbėjų, visi bilietai į šį koncertą buvo išgraibstyti.

Tos kelionės metu dainininkas spėjo ir paplaukioti laivu Galvės ežere bei nufilmuoti vaizdų savo klipui „The Long Road“.

Iš gatvės muzikantų į žvaigždes iškilęs atlikėjas prieš kelias savaites „Lietuvos rytui“ sakė, kad itin šiltai prisimena pirmąją kelionę į Lietuvą.

„Tiesa, šįsyk viskas bus kitaip. Mat po aštuonerių metų pertraukos vėl iškeliauju koncertuoti ne vienas, o su visa muzikantų grupe. Manau, bus smagu. Tai naujas džiugus karjeros puslapis, ateikite ir pamatysite“, – gerbėjus kvietė dainininkas.

Ketvirtadienį atvykęs į Vilnių, po visą naktį trukusios kelionės jis atrodė pavargęs ir paprašė jo nefotografuoti.

„Išsimiegosiu, nusiprausiu, o tada būtinai eisiu pasižvalgyti po miestą. Vilnius man labai patinka, dar nuo praėjusio karto“, – sakė Passenger.

Koncerto rengėjai sakė, kad atlikėjo pageidavimų sąraše nėra jokių „žvaigždiškų“ įgeidžių – atvirkščiai, jau ne pirmą sykį jis stebina kuklumu ir paprastumu, kuris nėra įprastas didelėms muzikos žvaigždėms.

„Su juo dirbti – visiškai paprasta, Passenger labiausiai rūpi įgarsinimo ir techninė koncerto kokybė, o jokių keistų įnorių jis neturi“, – kalbėjo koncerto organizatoriai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.