M. Kavaliauskas šventiniuose koncertuose persikūnys į E. Presley

Naujas orkestro „Kauno Bigbendas“ ir Martyno Kavaliausko muzikinis projektas pakvies didžiąsias metų šventes pasitikti smagiai.

M.Kavaliauskas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
M.Kavaliauskas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 7, 2016, 6:37 PM, atnaujinta May 11, 2017, 7:19 AM

M.Kavaliauskas per pastaruosius kelerius metus, visapusiškai atskleidė savo sugebėjimus. Nugalėjęs TV projektuose „Šok su manimi“ ir „Muzikinė kaukė“, jis įrodė, kad gali fenomenaliai įsikūnyti tiesiog į bet ką ir identiškai atkartoti daugelio pasaulio dainininkų balsą ir kūno kalbą.

Šie talentai buvo pastebėti didžiosios teatro scenos režisierių – Martynas tapo Anželikos Cholinos šokio teatro solistu ir atliko vieną pagrindinių vaidmenų šokio spektaklyje „Otelas“ bei tapo ryškiausiu tarptautinio miuziklo „Rent“ personažu.

Martyno gebėjimas įsikūnyti į personažus ir žavėjimasis rokenrolo kultūra padėjo sukurti ir naująjį projektą – „Elvis Presley show“.

Pasauliniais ir amžinais hitais tapusios Elvio dainos šįkart suskambės visiškai naujai. Šiame koncerte išgirsite modernias, specialiai šiam projektui kurtas orkestruotes, kurios ypatingai praturtina ir subtiliai keičia rokenrolo karaliaus dainas.

Šis koncertas įdomus ir tuo, kad jį kuriant prisijungė vienintelis profesionalus džiazo orkestras Lietuvoje – „Kauno Bigbendas“, vadovaujamas dirigento Petro Tadaro.

Daugiau nei 30 žmonių scenoje, unikalios scenos dekoracijos, atitinkančios šeštojo dešimtmečio laikų stilistiką, ir originalūs kostiumai sukurs atmosferą, kuri alsuoja XX amžiaus rokenrolo ikonos dvasia.

Koncertų turas vyks gruodžio 1-22 dienomis, jo metu įvyks pasirodymai Raseiniuose, Tauragėje, Mažeikiuose, Utenoje, Šiauliuose ir Klaipėdoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.