Albumo apžvalga. Ariana Grande „Dangerous Woman“

23-ejų JAV popžvaigždė A.Grande šįmet išprovokavo Lietuvos moksleivių cypimo bangą feisbuke, kai leptelėjo, kad gal greitai pasimatysime. Daug kas tai suprato kaip užuominą, kad dainininkė ruošiasi čia rengti koncertą, nors iš tiesų, kaip skelbia situaciją žinantys žmonės užkulisiuose, tai tiesiog tebuvo žinutė, skirta šio albumo reklamai.

Ariana Grande.<br>AP nuotr.
Ariana Grande.<br>AP nuotr.
Albumo viršelis.
Albumo viršelis.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 9, 2016, 9:22 PM, atnaujinta May 11, 2017, 5:08 AM

A.Grande – šiuo metu išties viena populiariausių dainininkių už Atlanto, ir tai yra dar vienas įrodymas, kad nauja – tai pamiršta sena. Kodėl? Nes iš esmės ši neabejotinai gabi dainininkė yra naujas Lietuvoje šįmet koncertavusios Mariah Carey variantas, pritaikytas dabartiniams paaugliams.

Panašumų – per akis, nuo dainavimo manieros (tiesa, M.Carey vokalo galimybės, bent jau įrašuose, yra įspūdingesnės) iki seksualių vidutinio tempo dainų, dramatiškų baladžių ir tai pačiai Mariah būdingo polinkio į „r'n'b“ stilių ir duetus su reperiais.

Jų šiame albume net keli – Lil Wayne'as, Nicki Minaj ir Future. Beje, jie nieko ypatingo neprideda – tai greičiau duoklė madai prie žinomo savo vardo priklijuoti kuo daugiau kitų.

Įspūdingiausios čia – būtent baladės. Kai A.Grande spragsėdama pirštais plėšia jausmingą dainą „I Don't Care“ ar kūrinyje „Leave Me Lonely“ pasineria į soulo skambesį kartu su prikimusia amerikiete Macy Gray, kyla įvairių minčių.

Pavyzdžiui, kad dėvėdama nedaug drabužių ir užsidėdama fetišo kaukę su kiškio ausimis, ji ženkliai sumenkina galimybes sulaukti rimto požiūrio į save. Bet pataikavimas gerbėjų hormonų audroms parduoda įrašus, kaip puikiai žino liemenėlės vaizdo klipuose užsidėti jau nesivarginanti jos kolegė Rihanna, todėl ir čia (ypač – dainose „Dangerous Woman“, „Let Me Love You“ ir „Side To Side“) Ariana murkia apie blogus vaikinus ir seksą. Nes verslas yra verslas.

Įvertinimas – 8 iš 10.

Klipas „Side To Side“ (su Nicki Minaj):

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.