Vilniaus koncertų salės ruduo – nuo „Rondo“ iki vyrų striptizo

Nors grupės „Rondo“ muzikinis dinamitas veržiasi per kraštus net didžiausiose šalies arenose, ištikimi gerbėjai spalio 20 dieną greičiausiai nepraleis progos pasimėgauti estrados klasika jaukioje „Vakaris Vilnius“ salėje.

„Rondo“ „Vakaryje“ gros jau kitą savaitę.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
„Rondo“ „Vakaryje“ gros jau kitą savaitę.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-10-10 14:09, atnaujinta 2017-05-11 04:26

Rudenišką melancholiją negailestingai išvaikančioje programoje sutalpinti visi scenos grandų hitai, tačiau palikta vietos ir improvizacijai.

Muzikantai jau yra „prisijaukinę“ „Vakarį“ – „Rondo“ šioje erdvėje koncertuoja ne pirmąkart. Scenos bendražygiai spėjo patirti, kad koncertai čia traukia išties nuoširdžią publiką.

Net ir tiems, kurie „Rondo“ dainų galbūt klausėsi ne kartą, spalio 20-ąją verta šią grupę vėl išgirsti, nes vienodų jos pasirodymų išties nebūna. Muzikantai gyvo garso koncertuose nevengia stebinti: priklausomai nuo vakaro atmosferos gali kisti pasirodymo eiga, suklusti ir naujai išgirsti grupės hitus priverčia ir netikėtos puikiai žinomų kūrinių interpretacijos. Tad gyvo garso koncertai – ne tik gyvas skambesys, bet ir gyvas bendravimas.

Dalis į programą įtrauktų kūrinių suteiks galimybę ir jaukiam atokvėpiui mėgaujantis laikui nepavaldžia muzika, tačiau šokių aikštelė greičiausiai ištuštės tik retoms akimirkoms. „Egle mano sese“, „Laukų gėlė“, „Pelenė“, „Palauk sustok“, „Sudie, Eliza“, „Rytas perone“ – gyvai skambant šiems „Rondo“ hitams nustygti vietoje bus išties sunku, o ir neverta. Dviejų valandų trukmės koncerte nuskambės ne tik autorinės dainos, bet ir žymiausių užsienio atlikėjų „koveriai“ – žinoma, išsiskirsiantys savitu atlikimu.

Atsisveikinęs su scenos liūtais, „Vakaris“ jau įgyto pagreičio nelėtins ir svetingai atvers duris kitiems naujojo sezono svečiams – atlikėjams, jau palikusiems savo įspaudą lietuviškosios muzikos istorijoje ir toliau aktyviai kuriantiems. Spalio 27 dieną jautrios natos ir daug vidinės jėgos išsilaisvins akustiniame Jurgos Šeduikytės koncerte.

Niūriausią rudens mėnesį savo neišsenkančiu pozityvumu nuskaidrins „Biplan“ – jų koncertas suplanuotas lapkričio 5 d. Lapkričio 19-ąją duoklę amžinai jaunos „Hiperbolės“ fenomenui atiduos gyvo garso projektas „Hiperbolė Acoustic“.

„Vakaris Vilnius“ naująjį seoną nusiteikęs intriguoti ir ieškančius kitokio žanro pramogų. Lapkričio 11 d. „Humoro klubas“ čia grįš su trenksmu ir žymiuoju škotų komiku Danieliu Slossu. Medžiams gatvėse nusimetant savo lapijos likučius, savo rūbus lapkričio 12 d. nusimes ir rinktinių vyrų pajėgos Tarptautiniame striptizo čempionate.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.