L. Somovas ir Jazzu surengs turą per didžiausias Lietuvos arenas

Muzikos prodiuseris Leonas Somovas ir scenos diva Justė Arlauskaitė-Jazzu, atrodytų, į valias užsiėmę individualiais kūrybiniais planais, kurie jau senokai kirto šalies sienas. Tačiau Lietuvoje esančiai savo gerbėjų armijai duetas irgi turi gerų naujienų: Kalėdos prasideda jau dabar, nes gruodį duetas leisis į turą.

L.Somovas ir Jazzu.<br>T.Bauro nuotr.
L.Somovas ir Jazzu.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-10-11 11:28, atnaujinta 2017-05-11 03:10

„Leon Somov & Jazzu“ išties rado raktą į klausytojų širdis, ne veltui jie tapo M.A.M.A geriausia grupe trejus metus iš eilės, o sudėjus į krūvą visus jų apdovanojimus belieka įsivaizduoti spindinčią trofėjų sieną.

„Pastaruoju metu bendrus koncertus rengiame rečiau, tačiau vis didesnei auditorijai ir daugiau dėmesio skiriame kūrybinėms detalėms, – sako L.Somovas. – Pamenu, pirmasis mūsų koncertas vyko Londono aludėje, o jo klausėsi apie penkiasdešimt žmonių. Aš džiaugiuosi, kad duetu pradėję nuo mažų koncertų nedidelėse erdvėse, šiandien esame įdomūs tūkstančiams. Tai geriausias įvertinimas, kuris skatina kurti.“

Tie, kurie pastarąjį kartą apsilankė daugiau nei 7 tūkstančių klausytojų sulaukusiame „Leon Somov & Jazzu“ koncerte sostinės Kalnų parke, pajuto, ką gali šis kūrybingas duetas ir už jo stovinti komanda, kuri drąsiai renkasi novatoriškus sprendimus ir žino, kokiomis priemonėmis pradžiuginti stadioną žmonių.

Tąkart panaudotus šviesos efektus profesionalai pripažino įspūdingiausiu pastarųjų metų lietuviškų koncertų apšvietimu. Romantikai, žūrėdami į milijonus mažų šviesos karoliukų, susijungiančių į užburiančią visumą, jautėsi lyg laivu plauktų per požeminį drakono olos ežerą, grožėdamiesi virš galvų žibančiais stalaktikais. Bet dar labiau nei vaizdas koncertuose užburia garsas – repertuaro dainos atsiduria po kiekvieno klausytojo oda.

Didžiausi „Leon Somov & Jazzu“ hitai, tokie kaip „Lower Than the Ground“, „Ką tu su manim darai?“, „Nieko apie mus“, „Po mano oda“ ir daugybė kitų, gyvai nuskambės ir gruodį – duetas praneša, kad rengia žiemos turą „Winter Is Coming“ per penkias didžiausias šalies arenas.

„Pavadinimas pakankamai tiesioginis: ateina žiema... Na, ji tikrai ateina. Ir mes laukiame! Nes šventes geriausia švęsti su mūsų klausytojais! – įsitikinusi Jazzu. – Mano kasdienybėje rutinos nėra, todėl man labai svarbūs ritualai. Jau nebe pirmus metus šventes pasitinkame ir praleidžiame su mūsų ištikimiausiais klausytojais.

Norisi, kad tai taptų ilgalaike tradicija. Juk kuriame ir dainuojame jiems! O kai koks nors dalykas „is coming“, tai reiškia, kad ateina kai kas tikrai didelio ir nepakartojamo. Jausmo nepakartosi! Ateikite, pasinerkime vėl į tą muzikos ir jausmų transą, į žiemos pasaką, dalinkimės ir būkime kartu. Be to, galime pažadėti naujų kūrinių ir ... dar kai ką magiško!“

„Leon Somov & Jazzu“ turo „Winter Is Coming“ koncertai vyks gruodžio 23 dieną – „Švyturio“ arenoje Klaipėdoje, gruodžio 25-ąją – Šiaulių arenoje, gruodžio 26-ąją – „Žalgirio“ arenoje Kaune, gruodžio 27 d. – Panevėžio „Cido“ arenoje ir gruodžio 28-ąją – Vilniaus „Siemens“ arenoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.