Vilniuje – blaivus Helovino vakarėlis jaunimui su populiariaisiais „Radistais“

Paskutinę spalio dieną visi jaunuoliai bus laukiami moderniausioje Vilniaus arenoje – „Compensa“ koncertų salėje. Ten, anot renginių organizatorių, vyks neužmirštamas vakarėlis tiems, kurie nėra sulaukę 18 metų, tačiau nori pajusti, ką reiškia tikras Helovino kaukių balius.

Jonas ir Rolandas užkurs tikrą pragaro ugnį ant scenos.
Jonas ir Rolandas užkurs tikrą pragaro ugnį ant scenos.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 11, 2016, 5:58 PM, atnaujinta May 11, 2017, 2:34 AM

Dauguma šventinių renginių yra skirti suaugusiesiems, tačiau „Sound Traffik“ komanda rūpinasi ir jaunaisiais klubinėtojais.

Jaunuolių tėvai gali būti ramūs – tai renginys be alkoholio, tačiau barmenai suplaks pačius skaniausius nealkoholinius kokteilius. Apsvaigę jaunuoliai taip pat nebus toleruojami ir be papildomo paaiškinimo bus neįleidžiami į renginį.

Šokių aikštelę šįmet virpins visa eilė geriausių Lietuvos didžėjų. Renginio vinimi taps „radistų“ pasirodymas. Žadama, jog Jonas ir Rolandas užkurs tikrą pragaro ugnį ant scenos. Jie garantuoja, kad šios moksleivių atostogos bus nepamirštamos.

Nuotaiką žiebs neįtikėtinos Helovino dekoracijos bei instaliacijos, kurias kurs kelios dekoratorių komandos iš užsienio. O speciali garso technika suteiks neįtikėtino skambesio didžėjų grojamai muzikai.

Renginyje bus sukurtos specialios maisto bei gėrimų zonose, kuriuose išalkę bei ištroškusieji galės pasimaitinti bei atsigaivinti skaniu gėrimu.

Į Helovino renginį jaunuoliai iki 14 metų galės ateiti tik lydimi tėvų. Suaugusiesiems bus sukurta speciali zona, kurioje jie galės mėgautis kava ir užkandžiais bei stebėti kaip linksminasi jaunimas. Į renginį visi kviečiami su karnavaliniais kostiumais.

2014 metais Helovino renginys pritraukė daugiau nei 3000, o 2015 metais beveik 4000 elektroninės muzikos klausytojų ne tik iš Lietuvos, bet ir iš kaimyninių užsienio šalių.

„Sound Traffik“ į Lietuvą yra pakvietę virš 50 pasaulyje gerai žinomų užsienio didžėjų, o jų ypač garsiuose technomuzikos renginiuose yra apsilankę virš 15 000 žmonių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.