Atšauktas L. Fabian koncertas Vilniuje, priežastys – mįslingos

Spalio 21-ąją Vilniaus „Siemens“ arenoje turėjusio įvykti garsios belgų dainininkės Laros Fabian koncerto nebus. Tai lrytas.lt patvirtino šios arenos vadovas.

L.Fabian prieš dvejus metus koncertavo Kaune.<br>M.Patašiaus nuotr.
L.Fabian prieš dvejus metus koncertavo Kaune.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 12, 2016, 7:34 PM, atnaujinta May 11, 2017, 12:08 AM

Vyresnės auditorijos mėgstama lyriškų dainų atlikėja Lietuvoje turėjo viešėti jau antrą sykį – prieš dvejus metus ji dainavo Kauno „Žalgirio“ arenoje. Tąsyk jos pasirodymą stebėjo keli tūkstančiai žiūrovų.

Tada atlikėja surengė gana neilgą pasirodymą – jį ribojo gydytojų nurodymai, mat pora metų anksčiau dainininkė dėl techninio incidento su ausinėmis vos neprarado klausos. Medikai jai liepė vengti didelio triukšmo, todėl atlikėja rengė tik ramius akustinius koncertus.

Vėliau šios problemos sumažėjo – pastaruoju metu L.Fabian pasirodymai buvo garsesni ir ilgesni.

46-erių atlikėjos įrašai pasaulyje parduoti daugiau nei 32 milijonų egzempliorių tiražu, pagal šį rodiklį jai populiarumu negali prilygti nė viena Belgijos muzikos žvaigždė.

Angliškai, prancūziškai ir kitomis kalbomis dainuojanti artistė laukė kelionės į Lietuvą, tačiau dėl neaiškių priežasčių jos Vilniuje nepamatysime.

„Galiu tik pasakyti, kad šį renginį organizavo koncertų rengėjai iš Bulgarijos.

Jie mums tiesiog pranešė, kad koncerto nebus. Jokių konkretesnių priežasčių nebuvo pateikta“, – sakė „Siemens“ arenos direktorius Juras Vėželis.

Jis patikino, kad šio koncerto nelydės skandalinga istorija, kokių pastaruoju metu Lietuvoje vis daugiau. Šįmet mūsų šalyje atšauktas ne vienas renginys, į kurį pirkę bilietus žmonės negali atgauti pinigų.

Anot J.Vėželio, visi už bilietus gauti pinigai neiškeliavo į organizatorių sąskaitą, juos tebeturi bilietų platinimo bendrovė „Tiketa“, tad grąžinimas bus pradėtas jau kitą savaitę.

Pramogų verslo užkulisiuose kalbama, kad L.Fabian pasirodymas atšauktas dėl to, jog tiesiog buvo nupirkta nedaug bilietų.

Šių gandų arenos vadovas negalėjo pakomentuoti – informacija apie parduodamų bilietų skaičių yra konfidenciali.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.