„Postmodern Jukebox“ naują dainininkę išsirinko iš 300 kandidatų

Kovo 3 d. Vilniuje koncertuosianti retro muzikos grupė „Postmodern Jukebox“ į savo gretas priėmė naują dainininkę. Naujų talentų visada ir visur ieškantis grupės įkūrėjas Scottas Bradlee gerbėjus supažindina su nauja vokaliste Devi-Ananda Dahm.

„Postmodern Jukebox“ vokalistė D.-A.Dahm.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
„Postmodern Jukebox“ vokalistė D.-A.Dahm.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-10-20 18:45, atnaujinta 2017-05-10 12:19

Prie „Postmodern Jukebox“ komandos prisijungusi atlikėja, kuri nugalėjo talentų atrankoje „PMJ Search 2016“, yra iš Berlyno.

Visą rugsėjo mėnesį ieškojęs naujų talentų, grupės „Postmodern Jukebox“ įkūrėjas sulaukė daugiau nei 300 įrašų, kuriuos atsiuntė pradedantys dainininkai iš viso pasaulio. Absoliučia nugalėtoja paskelbta D.-A.Dahm – pradedanti dainininkė iš Vokietijos. Devi nugalėjo atsiuntusi savaip atliktą 2010 m. dideliu hitu tapusią Bruno Marso dainą „Grenade“.

„Mes įsitikinome atrankoje, o netrukus ir jūs įsitikinsite: ji yra gimusi dainuoti „Postmodern Jukebox“ grupėje“, – teigia S.Bradlee.

Šiandien visiems gerbėjams pristatomas pirmas naujosios vokalistės kartu su „Postmodern Jukebox“ įrašytas naujas perdirbinys – amerikiečių grupės „Maroon 5“ hitas „This Love“. Dainos originalas singlu buvo išleistas 2004 m. ir reklamavo debiutinį grupės albumą „Songs About Jane“.

Dideliu hitu tapusios dainos dėka „Maroon 5“ ne tik laimėjo penkias „MTV Awards“ statulėles, bet ir nuskynė „Grammy“ apdovanojimą. „Postmodern Jukebox“ dainą atliko taip, lyg ji būtų įrašyta XX a. penktame dešimtmetyje.

Naujosios grupės dainininkės debiutas:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.