Vėl į viešumą grįžęs Eminemas atakuoja Donaldą Trumpą

Eminemas sugrįžo su nauja daina apie Donaldą Trumpą.<br>Scanpix nuotr.
Eminemas sugrįžo su nauja daina apie Donaldą Trumpą.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-10-20 12:42, atnaujinta 2017-05-10 13:21

JAV repo superžvaigždė Eminemas trečiadienį sugrįžo su nuožmia žodžių ataka prieš Donaldą Trumpą – beveik aštuonių minučių trukmės dainoje, kurioje taip pat tapatinasi su juodaodžių teisių judėjimu „Black Lives Matter“ („Juodųjų gyvybės svarbios“).

Daugiausia įrašų pardavęs visų laikų reperis pastaruosius kelerius metus mažai viešinosi, bet feisbuke rašė, kad kuria naują albumą.

Naują dainą „Campaign Speech“, kurioje savo nuomonę apie Ameriką 2016-aisiais išdėsto laisvu repavimu beveik be foninės muzikos, jis paskelbė „YouTube“.

Keiksmais pagarsėjęs reperis liko ištikimas provokuojamam stiliui, bet sako, kad respublikonų kandidatu į prezidentus tapęs magnatas kelia tikrą grėsmę.

„Laikykit mane pavojingu žmogumi, bet bijoti turėtumėt šio prakeikto kandidato“, – repuoja Eminemas.

„Sakot, kad Trumpas nebučiuoja šiknos kaip marionetė, nes savo kampaniją vykdo savais pinigais. To ir norėjot – sup... nenuspėjamo buko žmogaus, ... kuriam prieš nieką nereik atsakyti, – sakoma dainoje. – Puikus sumanymas!“

44 metų reperis, kuris naujausią įprasto formato albumą išleido 2013 metų pabaigoje, retai demonstruodavo politines pažiūras, bet per įvairius interviu yra užsiminęs, kad atstovauja kairiajai pakraipai.

Jis grįžta tokiu metu, kai visa virtinė garsių artistų, tarp jų – ir Beyonce, kurią jis pamini naujoje dainoje, vis atviriau kalba politikos klausimais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.