Išgirskite: pažintis feisbuke merginai lėmė žinomų prodiuserių dėmesį

„One Element“ kūriniai gimsta „Zert“ studijoje.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
„One Element“ kūriniai gimsta „Zert“ studijoje.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 24, 2016, 12:33 PM, atnaujinta May 10, 2017, 7:39 AM

Šokių muzikos prodiuserių kompanija “One Element“ grįžta į lietuviškos muzikos areną ir kartu su dainininke Justina Kaminskaite pristato bendrą darbą „Dėl manęs“.

Muzikos prodiuserių komandos „One Element“, slepiančios savo veidus, pavadinimas jau žinomas Lietuvoje – iš bendrų projektų su Donatu Montvydu, Soliariu ir Vilija Matačiūnaite. Iki šiol aktyviai dirbę užsienio muzikos rinkoje, šį pavasarį “One Element“ nariai nusprendė pakviesti naujų atlikėjų bendradarbiauti kuriant naują dainą lietuvių kalba.

Pradėję paieškas feisbuke, jie paskelbė pranešimą savo paskyroje: akimirksniu buvo juntamas sujudimas, radosi naujų kontaktų, tačiau labiau apčiuopiamų rezultatų davė netikėta pažintis.  

  Justina ir „One Element“ nariai anksčiau pažįstami nebuvo, tačiau atsirado bendrų feisbuko draugų, kurie rekomendavo dainininkę.

„Išgirdęs Justinos anksčiau sukurtas dainas iš karto supratau, kad ji turi ne tik originalų balsą, bet ir puikiai kuria tekstus, – teigia grupės narys Edvardas Savickis. - Man įdomiausia tai, kad paprasčiausia neįpareigojanti žinutė padėjo atsirasti tam, ką išgirsite mūsų bendrame kūrinyje. Malonus ausiai vokalo charakteris, dinamiška melodija ir originalus dainos tekstas čia įdomiai dera su šiuolaikinės šokių muzikos ritmu bei skambesiu.“       Justinos žodžiais, dirbti kuriant elektroninę muziką buvo nauja ir įdomi patirtis. “Rašyti dainų tekstus ir dainuoti iki šiol buvo stipriausi mano gebėjimai. „One Element“ kūrėjai kreipėsi jau turėdami dainos viziją ir muzikines užuomazgas, tad dirbdami sujungėme mūsų visų stipriąsias puses. Tokio aukšto lygio įrašų studijoje dirbau pirmą kartą.“

„Dirbti su Justina buvo stebėtinai produktyvu. Ji puikiai moka būti dabartiniame momente ir 100 procentų įsijungia i kūrybinį procesą. Buvome reiklūs vieni kitiems kurdami naująją dainą, ir esame labai patenkinti rezultatu tiek idėjos, tiek kokybės prasme“.- sakė E.Savickis.     „One Element“ ir Justina Kaminskaitė, pristatę naująją dainą, ketina imtis naujo bendro projekto. „Naujoji mūsų daina „Dėl manęs“ – tai tik pradžia. Tikimės ateityje pilnai atskleisti Justinos balso galimybes ir mūsų komandos muzikinį skonį“, – sakė „One Element“ nariai.

Naujasis kūrinys – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.