Išgirskite: buvęs grupės „Anbo“ lyderis grįžta su kūriniu „Taika“

R.Paškevičius.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
R.Paškevičius.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-10-25 10:53, atnaujinta 2017-05-10 06:11

Daugiau nei 18 metų gyvavusios garsiausios Utenos roko grupės “Anbo“ įkūrėjas bei buvęs lyderis Rolandas Paškevičius šiuo metu žengia tvirtus žingsnius vystant solinę karjerą.

Neretai vakarus bei naktis grupės „Biplan“ įrašų studijoje leidžiantis atlikėjas atranda unikalius, dar niekur negirdėtus, garsų potėpius.

Darbas kartu su vienu iš šios muzikos grupės narių, garso įrašymo subtilybių žinovu Seržu Grėjumi, leido įgyvendinti jau ne vieną idėją bei suteikti gyvybę net keliems solinės kūrybos vaisiams.

Pažintį su naujaisiais kūrybos atgarsiais R.Paškevičius kviečia pradėti kūriniu „Taika“, kurį pats apibūdina kaip galimybę visus pykčius palikti užnugaryje bei pajausti ramybės, gėrio skonį, mūsų visų taip dažnai pamirštamą nuolat vejančioje rutinoje.

Dažną kūrinio stulpelį pradedanti frazė „na tai kas“ atskleidžia autoriaus raginimą nepabūgti mus supančių sunkumų bei ramią vidinę būseną išsaugoti net ir pačiais sunkiausiais momentais.

„Taikos“ naratyvas atskleidžia tai, jog slenkančios bei viena su kita persimaišančios dienos yra proga susitaikyti, pamiršti visus „už ir prieš“. Šis R.Paškevičiaus kūrinys kviečia susipažinti su tolimesne jo kūryba, kuri, kaip teigia pats autorius, jau greitu metu pasieks klausytojų ausis.

Kūrinio premjeralrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.