Helovino šventė su 20 didžėjų iš numirusiųjų prikels Kauno klubą „G-Loft“

Sakoma, jog Helovinas Lietuvoje, remiantis tradicijomis ir kultūriniais ypatumais, neturėtų pritapti: senjorai visuomet paprotins jaunuolius, jog tokiu būdu spalio 31-osios minėti nedera.

Kaune Helovinas bus švenčiamas iki paryčių.<br>Renginio organizatorių nuotr.
Kaune Helovinas bus švenčiamas iki paryčių.<br>Renginio organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-10-26 12:39, atnaujinta 2017-05-10 04:15

Tačiau naktinio gyvenimo ir vakarėlių pasaulyje ši šventė pasižymi išskirtiniais renginiais, kuriuos praleisti – pražiopsoti kažką ypatingo.

Vienas iš tokių beprotiškų, kaip brandaus amžiaus žmonės pasakytų, „amerikoniškos“ šventės Helovino paminėjimų vyks jau spalio 31-ąją, Kauno senamiestyje įsikūrusiame „G-Loft“. Puikiai laikinosios sostinės gyventojams žinoma pasilinksminimo vieta prisikelia iš numirusiųjų su baisiai geru Helovino vakarėliu ir dar geresniu renginio atlikėjų sąrašu. Beje, specialiai „Helloween: Ceremonia 2016“ ruošia net dvi šokių apeigoms skirtas sales.

Renginio dalyvių sąraše – daugiau nei 20 elektroninės muzikos vardų: techno ir „tech-house“ muzikos stilius savo muzikiniame kelyje pasirinkę ir Kaune reziduojantys Donatello, Kastis Torrau, Lsar, iš Viniaus pasiutusią atmosferą atvešiantys Kandy Killers, Anna Hanna, Recoco, sunkiąją artileriją melodingesniais garsais papildysiantys Rembo Music, Deividas Bagdanov, Arnas D ir kiti. Tai – vien tik „A“ scenos atlikėjai, visą naktį vesiantys šokėjus iš proto.

Antrojoje, „B“ scenoje būsimi „G-Loft“ svečiai sutiks dar daugiau Lietuvos elektroninės muzikos atstovų. „Deep house“, „vocal“, „tech-house“ ir panašios kilmės muzikines dovanas susirinkusiems klausytojams dalins Margelli, Frakoo, Carl Canni, Modaco ir daugelis kitų.

Renginio organizatoriai sako, jog kaukės šiai karnavalo ir pokštų nuotaikomis pulsuojančiai nakčiai nėra privalomos: džiaugsmu netveriantys veidai, nuo ritmiškos muzikos išprotėję šokėjų kūnai, greta didžėjų pulto ryto saulės sulaukusios ir kiek nuvargusios akys – tokias „kaukes“ įsivaizduoja klubo kviesliai.

Tiesa, pasipuošusiems originaliais Helovino kostiumais spalio 31-osios pirmadienį prie vienos nakties klubo „G-Loft“ durų bus teikiama pirmenybė.

Aprangos kodas yra suprantamas ir aiškus – svečiams paliekama galimybė improvizuoti su savo išvaizda, kraupiais, siaubo nakties atmosferą perteikiančiais kostiumais. O ir vakarėliui dedikuojama savaitės diena nei vienam šokėjui užkliūti neturėtų, mat lapkričio 1-oji – nedarbo diena.

„Helloween: Ceremonia 2016“ organizatoriai rekomenduoja pasiruošti stipriausiam mėnesio reivui, o dieną po vakarėlio – nieko neplanuoti, mat šokiai truks iki pat paryčių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.