Išgirskite: grupė „Benjamins“ keičia spalvas ir pristato naują dainą

„Benjamins“.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
„Benjamins“.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 28, 2016, 11:33 AM, atnaujinta May 10, 2017, 1:32 AM

Lietuvą skalauja lietūs, kai kur buvo pastebėtas sniegas, o grupė „Benjamins“ šį niūrų rudenį pasitinka puikiai tai iliustruojančia daina „Siena tyloje“.

Kaip teigia patys vaikinai, šią dainą kiekvienas gali interpretuoti savaip. „Vieni perskaitys užslėptą žinutę, o kitiems tai bus dar viena priežastis šokių aikštelėje judinti klubus. Tačiau žinutę dainoje palikome – jau gerai“, – ironizuodami pradėjo pokalbį atlikėjai.

„Nors „Siena tyloje“ gimė visiškai spontaniškai, ją brandinome tikrai ilgai. Susitikome su visiems Lietuvoje puikiai pažįstamu prodiuseriu ir atlikėju Arvydu Martinėnu-Vudžiu, kuris parodė dainos motyvą.

Žinoma, Vudis išsyk pareiškė, kad daina buvo kuriama kitiems Lietuvos muzikos gigantams, kuriuos mes visi puikiai pažįstame, tačiau susiderėti pavyko ir netrukus jau visi trise studijoje niūniavome dainos motyvą“, – pasakojo Donatas.

„Juoda/balta – tokiomis spalvomis nudažėme ir muziką, ir dainos „lyric“ video. Švelnūs balsai ir tranki muzika, gilūs jausmai ir žaidimas, gyvi instrumentai su sintetikos elementais. Tikra kontrastų bomba“, – taip dainą apibūdino grupėje „spragėsiu“ pramintas Lukas, užsimindamas, kad daugeliui artimiausių draugų ši daina pasirodė „keistai graži“.

„Esame dėkingi ir Viktei Džiaugytei, kurios gražus tekstas puikiai sintezuoja su dainos melodija“, – trigrašį įterpė Augustas, pats prisipažindamas, jog dainos išleidimo labai laukė tiek jis, tiek jo tėvai.

„Iki šiol mus vadino strakalais, dabar strakaliosim su depresijos elementais“, – linksmai pokalbį užbaigė „Benjamins“ nariai, primindami, jog tiek juodą ar baltą spalvas bei požiūrį į dalykus pasirenkame tik mes patys.

Daina „Siena tyloje“ – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.