Pamatykite: atostogaudamas Turkijoje, D. Montvydas kreipėsi į gerbėjus

Po ambicingiausio savo koncertų turo „TOP 3“ pailsėti į Turkiją išvykęs dainininkas Donatas Montvydas neatitrūko nuo minčių apie darbus.

D.Montvydas.<br>T.Bauro nuotr.
D.Montvydas.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 28, 2016, 1:15 PM, atnaujinta May 10, 2017, 12:48 AM

Poilsiaujantis dainininkas kreipėsi į visus savo gerbėjus, kviesdamas į gražiausių metų švenčių metu vyksiančius papildomus koncertus Panevėžyje bei Alytuje.

Atlikėjas Kalėdų dienomis kils į didžiausias Panevėžio bei Alytaus scenas, kur pakartos įspūdingą programą.

„Man pačiam labai džiugu, kad mes vėl galėsime užlipti ant scenos Panevėžyje ir Alytuje“, – kvietime į koncertą sakė Donatas Montvydas.

D.Montvydas šį rudenį surengė savo turą didžiausiose šalies arenose. Tūkstančiai gerbėjų prieš keletą savaičių susirinko Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje, kur nugriaudėjo daugiau nei pusę metų ruoštas turas „TOP3“.

Pasirodymo pabaigoje žiūrovai pamatė ir tai, dėl ko Donatas Montvydas per visą Lietuvą gabenasi batutą – salto, kurį pademonstravo ir „Eurovizijos“ scenoje. Pagal kaskadininko Tomo Eremino sumanymą Donatas Montvydas turėjo ne šiaip šokti nuo batuto, bet ore verstis per degantį kaskadininką.

Ar ryšis šiam pavojingam triukui, Donatas Montvydas dar kelios valandos iki koncerto nebuvo apsisprendęs. Abejojo ir Tomas Ereminas – jei Donato Montvydo šuolis nebūtų pakankamai aukštas, jis rizikavo užsidegti ar susižaloti. Bet galiausiai dainininkas pasiryžo – vaizdas buvo išties įspūdingas, areną sudrebino susižavėjusių gerbėjų šūksniai.

Spalvingas, energingas ir kokybiškas popmuzikos koncertas – šiuos sau iškeltus tikslus dainininkas tikrai įvykdė ir ruošiasi pakartoti gruodžio 25 ir 26 d. Panevėžio „Cido“ bei Alytaus arenoje.

D.Montvydo kreipimasis į gerbėjus:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.