Grupė „Naujos pupytės“ žengia į užsienį: nuo šiol vadinsis OMG

Tarptautinė karjera – kiekvieno dainininko svajonė. Tiesa, kartais įgyvendinti šiai svajonei nepakanka talento, reikia ir didžiulės sėkmės. Šįkart sėkmė plačiai nusišypsojo merginų grupei „Naujos pupytės“, kurios į užsienio rinką žengs jau kaip „Olialia Music Group“ (OMG).

Grupė „Naujos pupytės“.
Grupė „Naujos pupytės“.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 31, 2016, 10:29 AM, atnaujinta May 9, 2017, 9:25 PM

Nepaisant to, kad prieš pusantrų metų per interviu „Stiliui“ Oksana Pikul-Jasaitienė juokėsi, kad ji daugiau verslininkė nei dainininkė, jos vadovaujamos merginų grupės „Naujos pupytės“ šiandien užmojai ypač dideli.

„Grupės užmojai dideli, planai pradedami vykdyti. Jau dabar yra užsakytas ne vienas kūrinys pas pasaulinio lygio kūrėją, kompozitorių tai anglas. Jie šiuo metu kuria mums kūrinius, skirtus tarptautinei rinkai.

Sutarta su Lietuvos režisieriumi Ruslanu Korostenskiy kurti videoklipą, numatyti įrašai Anglijoje ir Lietuvoje, numatyti koncertiniai renginiai Indijoje, Anglijoje, Prancūzijoje ir kitose šalyse.

Bendradarbiausime su talentingiausiais Lietuvos dizaineriais ir toliau populiarinsime jų kūrybą“, – grupės planus atskleidė O.Pikul-Jasaitienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.