„Gražioji Amerikos klasika“ – koncertas nukeliantis į 1950-tuosius

Tik besikuriantis Las Vegasas, Čikagos mafija, bohemiškasis Naujasis Orleanas ir tikra romantika dvelkiantis Holivudas...Jau įsivaizduojate? Turbūt mintyse regite įspūdingus „Cadillac“ automobilius, žvilgančius briliantinu suteptus plaukus, odinėmis striukėmis ir siauromis kelnėmis pasipuošusius vyrukus ir raudonomis lūpomis pasidažiusias merginas.

Koncerte nuskambės gražiausios ir jaukiausios Frank Sinatra, Louis Armstrong ir kitų legendų dainos.
Koncerte nuskambės gražiausios ir jaukiausios Frank Sinatra, Louis Armstrong ir kitų legendų dainos.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 4, 2016, 10:03 AM, atnaujinta May 9, 2017, 3:43 PM

Taip – tikra amerikietiška klasika! O kur dar gatvėse skambanti muzika ir šokiai? Būtent jos pasiklausyti jau lapkričio 29-tąją kviečia Dainotas Varnas.

Gražioji Amerikos klasika“ – nuostabi, šilta muzikinė kelionė per pokario Šiaurės Amerikos žemyną, skambant rinktinei 1950 – 1965 metų estrados klasikai.

Dainotas Varnas (baritonas), gerai gyvos muzikos scenos gerbėjams pažįstamas, kaip vokalinio accapella ansamblio „Quorum“ narys. Šiame projekte, kartu su pučiamųjų ir ritmo grupe, D.Varnas atlieka gražiausius 1950–1965 metų klasikinės Amerikos estrados kūrinius, taip nukeldamas klausytojus į nuostabią muzikinę kelionę.

Koncerte nuskambės gražiausios ir jaukiausios Frank Sinatra, Louis Armstrong, Dean Martin, Shirley Bassey, „Temptations“, Nat King Cole ir kitų klasikinių Jungtinių Amerikos valstijų atlikėjų kūrinių, karaliavusių pokario muzikos topuose, melodijos.

Specialias aranžuotes šiam projektui sukūrė Jievaras Jasinskis, Leonardas Pilkauskas ir Giedrius Nakas. Kartu su baritonu scenoje pasirodys Laurynas Lapė (trimitas), Jievaras Jasinskis (trombonas), Leonardas Pilkauskas (saksofonas), Arman Isojan (kontrabosas), Vainius Dovydaitis (fortepijonas), Kristupas Kmintas (mušamieji) ir kiti.

Koncertas vyks ypatingoje vietoje – Šv. Kotrynos bažnyčioje. Nepraleiskite progos pajusti tikrą amerikietišką retro.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.