Britų superžvaigždė Robbie Williamsas vėl koncertuos Lietuvoje

Populiarusis britų dainininkas Robbie Williamsas, pernai pirmą sykį surengęs koncertą mūsų šalyje, vėl pradžiugins savo gerbėjus Lietuvoje.

R.Williamsas.<br>„Sony Music“ nuotr.
R.Williamsas.<br>„Sony Music“ nuotr.
Internete jau galima rasti puslapį su informacija apie R.Williamso koncertą ir bilietus.
Internete jau galima rasti puslapį su informacija apie R.Williamso koncertą ir bilietus.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 7, 2016, 5:22 AM, atnaujinta Apr 18, 2017, 4:14 PM

Vienas žymiausių pastarųjų poros dešimtmečių britų dainininkų savaitgalį paskelbė apie koncertų seriją, kurią kitą vasarą surengs Didžiosios Britanijos stadionuose. Tuo pačiu jis pranešė, kad pirmadienį paskelbs ir kitų savo naujojo koncertų turo „The Heavy Entertainment Show Tour“ pasirodymų datas.

Džiugi žinia lietuviams – į internetą dar šiąnakt nutekėjo informacija, kad „Angels“, „Rock DJ“, „Feel“ ir daugybės kitų hitų atlikėjas suplanavo ir kitais metais vyksiantį pasirodymą mūsų šalyje.

Socialiniuose tinkluose pradėjo plisti nuoroda į puslapį, kuris priklauso vieno mūsų šalies bilietų platintojo svetainei.

Jame matyti, jog kitų metų rugpjūčio 16-ąją R.Williamsas dainuos Vilniuje, Vingio parke. Nurodyta ir bilietų kaina – nuo 70 iki 300 eurų. Taip pat – kad bilietus platinti bus pradėta lapkričio 11-ąją.

Pirmadienio popietę šią naujieną patvirtino ir pats R.Williamsas – jo oficialioje interneto svetainėje paskelbtos visų turo per Europą koncertų datos, tarp jų – ir pasirodymas Vilniuje, į kurį dainininkas atvyks po koncerto Varšuvoje.

Jis taip pat paskelbė, kad visus šių gastrolių koncertus „apšildys“ garsi britų popgrupė – „Erasure“.

Buvęs grupės „Take That“ vokalistas R.Williamsas į Lietuvą atvyks antrą sykį – pernai balandį jis koncertavo Kauno „Žalgirio“ arenoje. Visi bilietai į šį pasirodymą buvo išpirkti.

42-ejų R.Williamsas yra pelnęs septyniolika Britų muzikos apdovanojimų – šiuo rodikliu jis lenkia visus savo šalies atlikėjus.

Jis taip pat yra pelnęs tris MTV Europos muzikos apdovanojimus, o praėjusį dešimtmetį buvo pripažintas atlikėju, kurio dainos britų radijo ir televizijos eteryje skambėjo dažniausiai.

Penktadienį R.Williamsas išleido 11-ąjį savo albumą „The Heavy Entertainment Show“, kuris vos per porą dienų tapo „platininiu“ Didžiojoje Britanijoje – parduotas 300 tūkst. egzempliorių tiražu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.