„Lemon Joy“ naują albumą „Willkommen“ pristatys didžiausiame savo koncerte

Viena populiariausių Lietuvos grupių „Lemon Joy“ jau kitą savaitę išleis naują albumą „Willkommen“ ir kviečia į didžiausią savo solinį koncertą.

„Lemon Joy“.<br>A.Kriščiūno nuotr.
„Lemon Joy“.<br>A.Kriščiūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 8, 2016, 3:56 PM, atnaujinta Apr 18, 2017, 10:56 AM

Vasario 15 dieną Vilniuje koncertų salėje „Compensa“ grupė atliks populiariausius hitus ir pristatys naujausio albumo dainas.

Daug naujojo albumo „Willkommen“ kūrinių jau yra spėję išpopuliarėti, dažnai skamba radijo stotyse — „Ylang Ylang“, „Tik iškart, tik stipriau“, „Su pirma saulės šviesa“ ir, žinoma, prieš kelias savaites išleistas naujausias radijo singlas „Be atšvaitų“. Iš viso naujame albume bus 11 dainų.

„Be atšvaitų arba be stabdžių. Ar verta laukt, kol užsidegs žalia šviesa… Visos šios frazės yra apie netikėtą ir nelauktą laimės ir polėkio jausmą, apie atsiradusius sparnus, euforiją, pavojaus niekinimą“, — taip naują dainą apibūdino „Lemon Joy“ vokalistas Igoris Kofas.

Naujausią  albumą „Willkommen“, kaip ir 2006 metų „1210“, „Lemon Joy“ išleidžia kartu su kompanija M.P.3.

Vasario mėnesio koncertui „Lemon Joy“ ruošia specialią beveik dviejų valandų trukmės programą. Grupės pasirodymai visuomet kupini jausmo ir įtaigos, o išvakarėse švenčiama Valentino diena bus puiki priežastis aplankyti šį koncertą ir kartu pasinerti į tą muzikos pasaulį, kurį „Lemon Joy“ moka sukurti taip gerai, kaip niekas kitas.

Koncerte skambės dainos, apimančios visą grupės kūrybos laikotarpį. „Lemon Joy“ diskografijoje — septyni studijiniai albumai: „Glostyk“ (1996 m.), „Super“ (1998 m.), „Mylėt tave taip beprotiška ir keista“ (1999 m.), „REstart“ (2001 m.), „1210“ (2006 m.), „Stebuklas“ (2011 m.) ir „Willkommen“ (2016 m.). Taip pat 2004 metais buvo išleistas geriausių dainų rinkinys „Electropop“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.