Deivis į kalėdinį koncertų turą keliaus su žmona ir trijų mėnesių sūnumi

Pozityvumu alsuojantis šventinis koncertas „Kalėdos kartu“, kuriam antrus metus iš eilės susivienija Deividas Norvilas, Renata Norvilė ir Vaida Genytė, skiriamas gražiausiai metų šventei – šv. Kalėdoms, todėl jo metu skambės ne tik autorinės populiariausios šių atlikėjų dainos, bet ir kalėdinės melodijos.

D. ir R.Norvilai.<br>D.Umbraso nuotr.
D. ir R.Norvilai.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 8, 2016, 10:27 AM, atnaujinta Apr 18, 2017, 1:37 PM

Šventinis turas ypatingas Deividui ir Renatai Norvilams, juk rugsėjį jų namai prisipildė vaikiško juoko – jiems gimė sūnus Rėjus.

„Be jokios abejonės, mažasis Norvilas keliaus kartu su mumis – juk šventinio turo metu jam bus vos trys mėnesiai, o tokiu metu mažyliai negali būti atskiriami nuo savo mamų. Tad Kalėdas švęsime visi kartu!“ – šypsosi Deivis.

Kalėdinėms melodijoms bus skiriamas ypatingas dėmesys šių metų šventinio koncerto repertuare: klausytojų širdis ir sielas šildys jaukūs pasirodymai ir jų metu skambančios visiems puikiai pažįstamos dainos: „Geriausios Kalėdos“, „Krenta snaigės“, „White Christmas“, „Santa Claus is coming to Town“, „All I want for Christmas is You“, „Merry Christmas everyone“ ir daugybė kitų.

„Geriausios Kalėdos – tai Kalėdos kartu! – šypsosi Deividas Norvilas. – Nors ne pirmus metus šventinį laikotarpį leidžiu scenoje, tačiau suprantu, koks tai ypatingas metas visiems Lietuvos žmonėms, todėl tą jaukią kalėdinę atmosferą aš, kartu su savo šeima bei žaviąja scenos partnere Vaida, stengsiuosi perduoti mylimiems klausytojams.

Kuo nuoširdžiausiai kviečiu visus savo gerbėjus iš įvairių Lietuvos kampelių susitikti su manim šventiniame koncerte „Kalėdos kartu“.

Ypatingos šių metų koncerto staigmenos – atlikėjų pasirodymas su vietiniu miesto choru bei LED ekranas, kuriame bus rodomos specialios projekcijos, kiekvienos dainos metu tarsi perkeliančios žiūrovus vis į skirtingą vietą. Scenografija, kuriama vaizdų, šviesų ir pirotechnikos pagalba, sukurs klausytojams tokią šventinę nuotaiką, kuri neišsisklaidys dar ir šventėms pasibaigus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.