Naujas R. Williamso albumas šovė į britų „topo“ viršūnę

R.Williamsas.<br>„Scanpix/Reuters“ nuotr.
R.Williamsas.<br>„Scanpix/Reuters“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-11-10 18:35, atnaujinta 2017-04-18 06:45

Robbie Williamsas, kurio rugpjūčio 16 d. Vilniaus Vingio parke vyksiantis šou pretenduoja tapti didžiausiu 2017-ųjų koncertu Baltijos šalyse, be didesnės konkurencijos pasieks pirmą vieną britų „tope“.

Susumavus savaitės vidurio pardavimų rezultatus, paaiškėjo, kad naujasis atlikėjo studijinis albumas „The Heavy Entertainment Show“ su didele persvara debiutuos perkamiausių Didžiojoje Britanijoje albumų sąrašo viršūnėje.

Praėjusį penktadienį išleistas R.Williamso albumas jau per dvi dienas buvo nupirktas didesniu nei 300 tūkst. tiražu ir tapo platininiu. Ilgai lauktą naują studijinį darbą pristatė pirmasis singlas „Party Like A Russian“.

Prieš savaitę dainininkas svečio teisėmis pasirodė populiariame talentų šou „X faktorius“, kur atliko antruoju singlu tapsiančią baladę „Love My Life“.

Tai bus jau 12-as R.Williamso įrašas, kuris taps perkamiausiu dainininko tėvynėje. Be R.Williamso, tokios didelės sėkmės D.Britanijoje yra sulaukę vos du solo atlikėjai – rokenrolo karalius Elvis Presley (13) ir popkaralienė Madonna (12).

Nepaisant sėkmingos karjeros, R.Williamsas neslepia, kad ir šiandien jam patinka konkurencija. Dainininkas, kuris neseniai viešėjo britų radijo stotyje „BBC Radio 2“, apie tai kalbėjosi su populiarių laidų vedėju Grahamu Nortonu.

„Ar man tai svarbu? Žinoma, kad svarbu! Aš gimęs konkuruoti – aš konkuruoju net su savo žmona!“ – paklaustas, ar jam vis dar rūpi vietos „topuose“, atrėžė R.Williamsas.

Kaip buvo paskelbta pirmadienį, populiarusis dainininkas vasarą surengs grandiozines „The Heavy Entertainment Show Stadium Tour“ gastroles, kurių metu koncertuos ir Lietuvoje. Britų superžvaigždė į savo šou mūsų šalies melomanus sukvies rugpjūčio 16 d. Vilniaus Vingio parke. Koncertą Lietuvoje, kaip ir kitose 17-oje šalių, pradės žinomas muzikos duetas „Erasure“. Tai bus vienintelis R.Williamso pasirodymas Baltijos šalyse.

R.Williamso klipas „Party Like A Russian“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.