Atgimusi grupė YVA per pirmąjį koncertą drebino Londoną

Grupė YVA po dešimties metų vėl grįžo ir stebina savo gerbėjus dainomis bei įvaizdžiu. Ir sugrįžimas buvo ne bet koks – grupė grįžo su trenksmu.

Grupė YVA dabar ir prieš dešimtmetį (dešinėje).<br>LR archyvo nuotr.
Grupė YVA dabar ir prieš dešimtmetį (dešinėje).<br>LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 12, 2016, 11:23 AM, atnaujinta Apr 18, 2017, 3:55 AM

Prieš dešimtmetį YVA buvo viena populiariausių grupių Lietuvoje, nuolat šmėžavusi televizijoje, kėlusi linksmus skandalus ir jau surengusi šimtus koncertų. Prieš penkerius metus ji dingo iš akiračio, tačiau dabar grupės lyderė Natalija Bunkė pasiruošusi rašyti naują „ypatingai viliojančios atrakcijos“ (taip iššifruojamas grupės pavadinimas) istorijos puslapį.

„Per tuos metus, kai grupės nebuvo, niekas neužėmė mūsų vietos“, – neseniai „Lietuvos rytui“ kalbėjo grupės Natalija. Jos paskelbta žinia apie YVA sugrįžimą jau sukėlė daug šurmulio pramogų pasaulio užkulisiuose.

Pirmasis koncertas įvyko penktadienio vakarą Londone. Šia naujiena Natalija pasidžiaugė feisbuke.

„Štai!!! Išaušo tas vakaras!!! Taip, tai pirmas koncertas!!! Londonas!!! ROKA klubas... Viskas taip, kaip prieš 10 metų, tos, kurios šią grupe sukūrė!!! Kristina Ivanova, Goda Alijeva – tas trejetas, kuris scenoje siaučia rožiniu uraganu!!! Mergaitės, sveikinu su startu!!!!“ – brūkštelėjo dainininkė.

Jos sesuo Kristina irgi pasidalijo įspūdžiu:

„O taip, vakarėlis įgavo rožinių spalvų.“

Prieš dešimtmetį YVA išdykavo taip, kad nuolat atsidurdavo leidinių antraštėse. Internete ir dabar klaidžioja TV laidos įrašas, kuriame Natalija prieš kameras nusimovė kelnaites. Kaip bus dabar?

„Ar atrodo, kad dešimt metų mane pakeitė? Aš manau, kad ne. Bus visko. Beje, pažiūrėjau į senas grupės nuotraukas. Neabejoju, kad dabar mes atrodome geriau nei prieš dešimt metų, o po dešimties metų atrodysime dar geriau. Tada mes buvome lyg paauglės, kurios stengėsi būti seksualios. O dabar – seksualios mamytės“, – tuomet, kai pranešė naujieną apie YVA atgimimą, kalbėjo N.Bunkė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.