Karjerą Lietuvoje baigęs Selas prisiminė įspūdingas koncerto Kaune akimirkas

Egidijus Dragūnas per koncertą Kaune.<br>M.Patašiaus nuotr.
Egidijus Dragūnas per koncertą Kaune.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 18, 2016, 1:47 PM, atnaujinta Apr 17, 2017, 2:55 PM

Karjerą Lietuvoje baigęs grupės „Sel“ lyderis Egidijus Dragūnas pasidavė nostalgijai. Penktadienį jis įkėlė į tinklalapį „YouTube“ koncerto Kauno „Žalgirio“ arenoje vaizdo įrašą.

Įspūdingas koncertas „Sel 360“ buvo surengtas Kaune prieš metus. Koncertas pritraukė rekordinį skaičių – 21 tūkst. žiūrovų.

Atlikėjo dainos nuo pat pirmųjų akordų publiką įtraukė į žodžiais sunkiai nusakomą siautulį. Žmonės su savo numylėtiniu šoko ir dainavo visą koncertą. Į šį siautulį dabar gali pasinerti kiekvienas, įsijungęs koncerto vaizdo įrašą.

E.Dragūnas video paviešino koncerto užsienyje išvakarėse. Šeštadienį grupė „Sel“ surengs koncertą Airijos sostinėje Dubline, o sekmadienį – Jungtinės Karalystės sostinėje Londone.

Airijos sostinėje Dubline esančiame klube „The Wright Venue“, kur koncertuos „Sel“, telpa apie 2000 gerbėjų, o Londono koncerte, kuris vyks klube „Troxy“, galės apsilankyti 3000 žiūrovų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.