Vėžį įveikusi dainininkė Anastacia apnuogino ir kūną, ir sielą

Garsi JAV popmuzikos dainininkė Anastacia ryžosi drąsiam poelgiui – su krūties vėžiu du sykius kovojusi, sunkias operacijas ištvėrusi atlikėja apsinuogino žurnalo viršeliui ir davė atvirą interviu.

Anastacia apsinuogino žurnalui „Fault“.<br>Žurnalo „Fault“ nuotr.
Anastacia apsinuogino žurnalui „Fault“.<br>Žurnalo „Fault“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-11-23 14:03, atnaujinta 2017-04-17 07:07

48-erių atlikėja, kurios įrašai parduoti daugiau nei 50 milijonų egzempliorių tiražu, yra patyrusi penkias operacijas ir turi ne vieną randą.

Jai teko iškęsti kelias operacijas – pirmiausia dėl žarnyną paveikusios Crohno ligos, kuri jai buvo diagnozuota dar paauglystėje, vėliau – dėl krūties vėžio, kuris dainininkę užklupo du sykius, 2002-aisiais ir 2013-aisiais. Be to, dainininkė ištvėrė dešimt chemoterapijos seansų.

Dėl krūties vėžio ji 2013-aisiais ji pasiryžo dvigubai mastektomijai – krūtų amputacijai.

Apie visa tai ji papasakojo britų žurnalui „Fault“ – ir pozavo fotosesijai, kurioje apsinuoginusi parodė savo randus.

„Nenorėjau, kad nueičiau į paplūdimį išsimaudyti, kažkas mane nufotografuotų ir pirmos fotografijos, kurias pamatytų pasaulis, būtų ne tos, kurias pati nusprendžiau parodyti. Šios fotosesijos dėka į savo randus žvelgiu kaip į meną“, – savo sprendimą paaiškino dainininkė, kuri 2009-aisiais koncertavo ir Vilniaus „Siemens“ arenoje.

Hitų „I'm Outta Love“ ir „One Day In Your Life“ atlikėja atvirame interviu paragino visas merginas ir moteris kuo anksčiau pasitikrinti dėl krūties vėžio, o jų artimuosius – netgi Kalėdų proga dovanoti klinikų čekius, skirtus apmokėti tokiai procedūrai.

Dainininkė pabrėžė, jog kai jai pačiai pirmą sykį gydytojas pasiūlė pasitikrinti dėl krūties vėžio, ji nustebo – nemanė, kad dėl tokios ligos reikia baimintis, ką tik atšventus trisdešimtąjį gimtadienį.

Vėžys neturi reikšti mirties, jei anksti jį aptiksite, galite su juo gyventi ir gydytis. Baisu yra nepakankamai anksti jį pastebėti“, – kalbėjo dainininkė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.