Pamatykite: Vilniuje dainuosiantis T. Odellas pristatė naują klipą

T.Odellas pirmą kartą koncertuos Lietuvoje.<br>AFP/Scanpix nuotr.
T.Odellas pirmą kartą koncertuos Lietuvoje.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 25, 2016, 2:10 PM, atnaujinta Apr 17, 2017, 3:10 AM

Vakar (lapkričio 24 d.) 26-ąjį gimtadienį atšventęs Tomas Odellas ne tik paskelbė gastrolių „Wrong Crowd Tour“ datas, bet ir pristatė naują vaizdo klipą.

Žinomas britų dainų autorius ir atlikėjas, pelnęs prestižinius „BRITs“ ir „Ivor Novello“ apdovanojimus, savo pirmąjį koncertą Lietuvoje surengs kitų metų kovo 20 d.

Šiandien, vos prasidėjus oficialiai prekybai bilietais į pasirodymą Vilniuje, T.Odellas pristatė naujausią savo vaizdo klipą „Silhouette“. Šis kūrinys tapo penktuoju singlu iš šią vasarą pasirodžiusio antrojo muzikanto albumo „Wrong Crowd“.

Šiandien T.Odellas pristatė vaizdo klipą dainai „Silhouette“, kuri pačiam muzikantui primena populiaraus amerikiečių atlikėjo Billy Joelo kūrybą. „Įrašinėdamas naujo albumo dainas nesistengiau įtikti klausytojams, tiesą sakant, man buvo visiškai nesvarbu, ką jie pagalvos. Iš visų kūrinių išskirčiau būtent „Silhouette“, kuri yra mažiausia „kieta“ albumo daina, tačiau dėl šios priežasties man ji pati mėgstamiausia“, – sako T.Odellas.

Naująjį solinį albumą „Wrong Crowd“, T.Odellas įrašė kartu su Adele, „Arctic Monkeys“ ir „Kasabian“ bendradarbiaujančiu prodiuseriu Jimu Abbissu. Įrašas, kurį labiausiai išgarsino hitu tapusi daina „Magnetised“, pateko į populiariausių topus Didžiojoje Britanijoje, Belgijoje, Prancūzijoje, Airijoje, Austrijoje, Čekijoje, Lenkijoje, Nyderlanduose, Vokietijoje, Ispanijoje, Italijoje, Švedijoje, Šveicarijoje, JAV ir Naujojoje Zelandijoje.

Prie „Wrong Crowd“ sėkmės nemažai prisidėjo ir populiarus Holivudo aktorius Kevinas Spacey, nusifilmavęs T.Odello dainos „Here I Am“ vaizdo klipe. Publikai naujos dainos pirmą kartą buvo pristatytos koncertinėse gastrolėse „No Bad Days Tour“, į kurių pasirodymus buvo išpirkti visi bilietai.

Naujasis T.Odello klipas:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.