„LRT Opus Ore“ – roko vilčių „Wolfsome“ koncertas

Jau pirmadienį, gruodžio 5 dieną, koncertų serija „LRT Opus Ore“ kviečia klausytis talentingojo ketvertuko – grupės „Wolfsome“, kurioje darniai susijungia skirtingi jos narių poreikiai.

„Wolfsome“ muzika – rokenrolo sintezė.
„Wolfsome“ muzika – rokenrolo sintezė.
„Wolfsome“ muzika – rokenrolo sintezė.
„Wolfsome“ muzika – rokenrolo sintezė.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 30, 2016, 3:23 PM, atnaujinta Apr 16, 2017, 6:52 PM

Vienas mėgsta džiazą, kitas mieliau groja bliuzą ar klasikinį roką, likę du – „stoner“ roko ar net „sludge“ metalo gerbėjai. O visą junginį „Wolfsome“ vadina tiesiog rokenrolo sinteze. Grupės nariai Martynas Krasnovas, Lukas Rimkevičius, Gytis Čapkauskas ir Benas Muntrimas kartu pradėjo dirbti dar 2013-aisiais Kaune, tačiau pirmieji koncertai įvyko tik 2015-aisiais. „Brandinimo“ strategija pasiteisino – „Wolfsome“ spėjo pasirodyti Lietuvos festivalių scenose, surengė koncertinį turą Baltijos šalyse ir atsiėmė LRT Opus ir „Lofto“ surengto „Jaunųjų grupių konkurso“ nugalėtojo apdovanojimą. Nuo šių metų gegužės „Wolfsome“ šalies festivaliuose ir klubuose pristatinėja savo debiutinį albumą „ORIGIN.412“, kurį klausytojai ir ir išgirs „LRT Opus Ore“ renginyje.

Grupės nariai džiaugiasi, kad „LRT Opus Ore“ renginys – dar vienas iššūkis ir kartu paskatinimas eiti tolyn. „Iššūkis – ar pavyks savo energija užkrėsti žiūrovus ir šitą jausmą perduoti per kameras, kurios filmuos koncertą. Paskatinimas – nes šiame projekte pristatomos kokybiškai ir originaliai grojančios grupės, tad išties džiaugiamės galėdami čia dalyvauti“, – pasakoja grupės bosistas Lukas Rimkevičius. Koncertas bus filmuojamas ir tiesiogiai transliuojamas „LRT Opus“ radijo bangomis, vėliau perkeliamas į televiziją ir internetą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.