Išgirskite: Deividas Žygas pristato dainą, su kuria bandys patekti į „Euroviziją“

Deividas Žygas 2016-aisiais ne itin sėkmingai dalyvavo „Eurovizijos“ atrankoje.<br>D.Umbraso nuotr.
Deividas Žygas 2016-aisiais ne itin sėkmingai dalyvavo „Eurovizijos“ atrankoje.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 2, 2016, 11:42 AM, atnaujinta Feb 10, 2018, 1:12 AM

21-erių atlikėjas ir dainų autorius Deividas Žygas pristato kūrinį „Only You“, kurią pateikė 2017-ųjų atrankai į „Euroviziją“.

Šią dainą jis pats ne tik atlieka, tačiau taip pat ją kūrė bei aranžavo.

Anot atlikėjo, šiais metais jis viską daro ir planuoja visiškai kitaip. Deividas tikina, kad atsižvelgė į 2016-ųjų atrankoje padarytas klaidas.

„Nors pats esu ne tik atlikėjas, bet ir dainų autorius, prieš metus dainą rinkausi iš kitų kompozitorių pateiktų dainų. Išsirinkau švedų dainą, nes tuo metu ne tik atrodė, kad ši daina tinkamiausia man, be to, nelabai buvo ir laiko rinktis.

Šis pasirinkimas nebuvo sėkmingas. Visada yra geriausia atlikti dainą, kurią pats ir sukūrei, į kurią įdėjai daug darbo bei išgyvenimų. Tad šiais metais pasinaudosiu šia galimybe ir atliksiu autorinę dainą“, – sako jaunas dainininkas.

Anot Deivido, šiais metais jis stipriai ruošiasi nacionalinės „Eurovizijos“ atrankų filmavimams ir stengiasi kuo kokybiškiau pateikti konkursinę dainą: „Kaip minėjau, šiemet pakeičiau asmeninę strategiją iš esmės. Šią dainą ruošiu jau nuo vasaros pabaigos. Pirmasis iš visų atrankos dalyvių ne tik pristatau šių metų asmeninę „eurovizinę“ dainą, bet pristatau ją kartu su vaizdo klipu.

Turiu profesionalią komandą, su kuria yra didžiulė garbė man dirbti, „ačiū“ norėčiau pasakyti Monikai Musteikytei bei Pauliui Gleščinskui, kurie iš tikrųjų stipriai prisidėjo prie šio projekto kūrimo“.

Daina „Only You“ – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.