Išgirskite: nauja „Pinup Girls“ daina – apie nenusakomą meilę

„Pinup Girls“ – merginų grupė, kuri net ir po penkerių gyvavimo metų sugeba prikaustyti dėmesį. Šiandien merginos pristato naujausią savo kūrinį „Nereikia žodžių“.

„Pinup Girls“.<br>L.Griciaus nuotr.
„Pinup Girls“.<br>L.Griciaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 2, 2016, 12:11 PM, atnaujinta Feb 10, 2018, 1:12 AM

Nuo karjeros pradžios merginos nebijo eksperimentuoti ir savo gerbėjus kiekvieną kartą stebina įvaizdžio pokyčiais, muzikinio stiliaus įvairove bei dainomis, dedikuotomis įvairiausiems gyvenimo vingiams.

„Ši daina, kaip ir daugelis dainų – apie meilę, tačiau apie tą jos pusę, kuri žodžiais nenusakoma. Jausmai yra toks dalykas, kuriam nereikia kalbų, jeigu myli žmogų – tau tiesiog yra gera su juo būti“, – teigia grupės narė Simona Nainė.

Merginų naujoji daina „Nereikia žodžių“ yra apie dviejų žmonių jausmus, kurie atsispindi veiksmuose bei pojūčiuose, būnant kartu su mylimu žmogumi. Daina atskleidžia lyriškąją grupės pusę, kurią ne visuomet atspindi merginų atliekami kūriniai.

Pasak Viktorijos Sutkutės, meilė yra iš tiesų mistinis jausmas, kurio vienareikšmiškai vertinti negalima: „Šioje dainoje būtent tai ir siekėme atspindėti, parodyti tą meilės pusę, kurios nenusakys jokie žodžiai“.

Artimiausiu metu merginos žada pažerti dar daugiau staigmenų.

„Pinup Girls“ daina „Nereikia žodžių“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.