Pamatykite: raumeningojo Ironvyto klipe – žinomi sportininkai

Reperis Ironvytas Vilniaus kino centre „Multikino“ ketvirtadienio vakarą surengė naujo kūrinio ir vaizdo klipo „Mūsų lyga“ pristatymą.

Ironvyto klipo pristatymo akimirka.<br>M.Repečkos nuotr.
Ironvyto klipo pristatymo akimirka.<br>M.Repečkos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 2, 2016, 11:31 AM, atnaujinta Feb 10, 2018, 1:12 AM

Renginio svečiai juokavo, kad žiūrovų prisirinko tiek daug, kaip į filmą „Avataras“.

Į išskirtinį renginį atskubėjo ir nemažai žinomų veidų. Vaizdo klipo pristatymo nepraleido olimpinis irklavimo čempionas Jevgenijus Šuklinas, profesionalus kovotojas Sergėjus Maslobojevas, atlikėja Donalda Meiželytė, Lietuvos kultūrizmo čempionai Antonas Zajankovskis, Nerijus Bružas ir kiti.

Didžioji auditorijos dalis – raumeningi sportininkai. Ne vienas iš jų galėjo pasijusti žvaigžde, mat didžiajame ekrane pasirodė vaizdo klipo aktorių amplua.

Tai jau ne pirmas darbas, kurį reperis pristatė kino salėje. Kiek anksčiau čia pirmą kartą viešai buvo parodytas kūrinio „Svajonės“ vaizdo klipas, kuriame taip pat nusifilmavo ne vienas tituluotas sportininkas.

„Aš tikiuosi, kad tokie renginiai paskatins jaunus žmones užsiimti sportu ir tapti nepriklausomiems nuo blogos įtakos. Mane patį šis užsiėmimas ištraukė iš nemalonumų“, – sakė atlikėjas.

Prieš ketverius metus Ironvytas išleido garsiai nuskambėjusį kūrinį „Tai mūsų klubas“. Jį ypač pamėgo sporto entuziastai. Pasirodžius šiam kūriniui reperiu ėmė domėtis žiniasklaida. Šiems užkliuvo netikėtas raumeningo kūrėjo amplua.

Deja, treniruoklių salių lankytojams teko nusivilti, kuomet pirmame reperio albume nerado nė vienos dainos apie sportą.

„Draugai, pažįstami mane pastūmėjo sukurti dar vieną kūrinį šia tema. Sakydavo, kad trūksta motyvacijos, reikia kažko, ko galėtų klausytis ne tik vairuodami, bet ir sportuodami. Tačiau aš niekuomet nekuriu verčiamas, tam reikėjo pribręsti“, – atviravo reperis.

Tačiau kartą studijoje beklausant instrumentinių partijų, pasigirdo ritmas, kuris įkvėpė netradiciniam repo ir roko mišiniui „Mūsų lyga“.

Gimus dainai, atėjo ir klipo eilė. Čia Ironvytui pagelbėjo sportiškų bičiulių armija. Ne vienas iš jų – tarptautinių čempionatų laimėtojas.

„Iškart žinojau, kad šis klipas bus kokybiškesnis nei tas, kurį sukūrėme prieš ketverius metus. Pasikviečiau bičiulį Vilmantą Grubį („Gruvi media“), kuris prieš tai kūrė mano kūrinių „Svajonės“, „Laisvė“, „Labas rytas“ vaizdo klipus“, – pasakojo Ironvytas.

Filmuoti komanda pradėjo dar pavasarį, kultūrizmo čempionatų sezono metu. Visgi, nors montavimo darbai buvo baigti kur kas anksčiau, klipą buvo nuspręsta pristatyti žiemą.

„Kai pamačiau rezultatą, supratau, kad pristatymas turi vykti kino teatre. „Multikino“ dirba tikri sporto entuziastai, kurie jau ne pirmą kartą maloniai įsileido klipo pristatymui“, – atskleidė reperis.

Po renginio visi dalyviai patraukė į ką tik duris pravėrusį „Ironhood“ sporto klubą. „Taip jau nutiko, kad vaizdo klipo premjera sutapo su mūsų sporto klubo atidarymu. Prisigersim proteino iki štangos graibymo“, – į neįprastą vakarėlį pristatęs klipą žiūrovus kvietė Ironvytas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.