Radistų pasirodymas Kaune kilnojo arenos stogą

Kauno „Žalgirio“ arenos stogas šeštadienio naktį kilnojosi nuo bene

Siautulingos šventės akimirkos.<br>Organizatorių nuotr.
Siautulingos šventės akimirkos.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

2016-12-04 09:06, atnaujinta 2018-02-10 00:53

Arenoje buvo pastatytos net kelios scenos, sumontuotos įspūdingos dekoracijos, didžiuliai ekranai ir galingi lazeriai, moderni įgarsinimo bei apšvietimo technika, specialūs efektai. Žiūrovų taip pat laukė daugybė siurprizų. Mat „Radistai Arena Show“ kartu su J.Nainiu ir R.Mackevičiumi dalyvavo būrys kitų populiarių atlikėjų pasirodymų.

Scenoje pasirodė dainininkas Vaidas Baumila, grupės „Freaks on Floor“ lyderis Justinas Jarutis. Dar viena šio šou viešnia tapo vos prieš metus socialiniuose tinkluose atrasta atlikėja Beatrich. 17 metų dainininkė iš Šilutės muzikos mokyklos nelankė, tačiau savarankiškai tobulino įgimtą talentą, išmoko groti gitara. Radistų su Beatrich įrašė dainą „We Are“.

Dar prieš šį šou R.Mackevičius ir J.Nainys prisiminė, jog pernai pirmą kartą „Žalgirio“ arenoje vykęs „Radistai Arena Show“ jiems buvo didžiulis iššūkis. Jiems ne tik pavyko į didžiausią Lietuvos areną sukviesti tūkstančius gerbėjų, bet ir surengti įspūdingą teatralizuotą pasirodymą.

Šįmet į jų surengtus festivalius Obuolių saloje ir Trakų pilyje buvo parduoti visi bilietai.

Tai duetui jau kurį laiką leido svajoti, jog „Radistai Arena Show“ taps rekordiniu ir didžiausiu šou jų istorijoje.

„Neabejojame, kad „Radistai Arena Show“ padės griausmingai atšvęsti neįtikėtiną sėkmę, kuri mus lydėjo visus metus. 2016-ieji kol kas yra patys sėkmingiausi mūsų karjeros metai. Išleistas naujas albumas „On Road“, surengtas sėkmingiausias festivalio istorijoje „Radistai Village 16“, pristatytas naujas projektas „Radistai Castle“, surengtas įspūdingas pasirodymas „Weekend“ festivalyje“, – prieš renginį pasiekimais džiaugėsi R.Mackevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.