Sausakimšoje Kauno arenoje Inga Valinskienė širdis virpino aksominiu balsu

„Gali pasijusti karaliumi, kai jubiliejų šventi su tokia moterimi“, – tokiais žodžiais aksominio balso alikėja vadinamos Ingos Valinskienės koncertą „Žvaigždė“ sausakimšoje Kauno „Žalgirio“ arenoje pradėjo jos vyras Arūnas Valinskas, kuris prieš keletą dienų triukšmingai paminėjo 50 metų sukaktį.

Aksominiam I.Valinskienės balsui koncerto metu abejingų nebuvo.<br>M.Patašiaus nuotr.
Aksominiam I.Valinskienės balsui koncerto metu abejingų nebuvo.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

2016-12-04 19:42, atnaujinta 2018-02-10 00:47

Vos pasirodžiusi scenoje atlikėja, TV laidų vedėja, filmų garsintoja, buvusi Seimo narė I. Valinskienė, kuri šįmet taip pat atšventė 50 metų jubiliejų, vilkėjo baltą dailias kūno linijas išryškinančią suknelę. Koncertą ji pradėjo visiems puikiai žinoma daina „Būk šalia“.

„Scenoje esu tikroji aš“, – prisipažino I.Valinskienė. Ji tikino, jog tai, kad arena yra pilna žiūrovų, jai yra didžiausia šventė ir dovana. 

„Sakoma, kad nedžentelmeniška klausti moters amžiaus, tačiau jo niekada neslėpiau. Tai niekada neatrodė svarbu ar reikšminga. Visada apie savo metus kalbu be baimės, ir ne tik prieš šį koncertų turą“, – publiką patiko I.Valinskienė.

Prie koncertų vedėjo vairo stojęs A.Valinskas buvo tas talento katalizatorius, kuris paskatino išskirtinį balso tembrą turinčią žmoną dainuoti didžiojoje scenoje, ir yra parašęs jai ne vieną dainą.   Jubiliejiniame Ingos koncerte skambėjo geriausios visų laikų atlkėjos dainos: „Meilės muzika“, „Žvaigždė“, „Mūsų meilė – mūsų turtas“ ir daugelis kitų.

Iškirtinio balso dainininkės gerbėjų laukė ir staigmena – kūriniai iš ką tik pasirodžiusio naujojo jos albumo „Nuodėmingi angelai“. Jame skamba vien lietuvių kompozitorių kūriniai ir I.Valinskienės tekstai.

I.Valinskienės teigimu, tai – artimesnės, labiau išgyventos dainos nei užsienio  hitų perdirbiniai, kurių ji atlieka daug.

„Gerai, kad jie populiarūs, bet šis albumas man tiesiog arčiau „dūšios“, – atvirai kalbėjo dainininkė. 

I.Valinskienei kocerte akompanavo orkestras „Vilnius Sinfonietta“, vadovaujamas dirigento Vytauto Lukočiaus ir gyvo garso grupė „Vairas“.

I.Valinskienė dainavo su būriu garsių svečių. Pirmoji – dainininkė Laura Remeikiene su grupe.

„Esu sudainavusi daug kūrinių duetu, daugiausia – su vyrais, bet duetas su moterimi, tai retas atvejis mano karjeroje. Ta moteris – Laura Remeikienė. Labai džiaugiuosi, kad ją atradau. Ji ne tik dainuoja, bet ir rašo puikias dainas, kurias mielai dovanoja kitiems. Su ja esame įrašiusios gražią kalėdinę dainą, kuri šiam metų laikui puikiai tiks“, – šventinį kūrinį pristatė atlikėja.

I.Valinskienė taip pat dainavo su Modestu Jukna, Pauliumi Bagdonavičiumi, Edmundu Kučinsku, Viktoru Malinausku, Irena Starošaite, Žilvinu Žvaguliu.

Įspūdingo dydžio puokštę I.Valinskienei įteikė į koncertą atėjęs jos bičiulis dainininkas Rytis Cicinas. Atlikėjai gėlių negailėjo ir kiti gerbėjai. Iš arenos ekrano nuotoliniu būdu ją sveikino Marijonas Mikutavičius.

Koncertu Kaune Inga pradėjo kelionę per keturias didžiausias Lietuvos arenas. Jos pasirodymai numatyti šį mėnesį.

Iš reklaminių koncerto plakatų žvelgiantis aukso spalvos dažais nudažytas I.Valinskienės veidas į koncertus traukia minias gerbėjų. Bilietai į juos graibstomi taip, kad pavydėti gali bet kuris šalies atlikėjas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.