Ericos Jennings kalėdiniame koncerte – žymūs draugai ir staigmena scenoje

Iki Kalėdų – dar beveik trys savaitės, tačiau pirmadienio vakarą dainininkė Erica Jennings jau pasinėrė į gražiausios žiemos šventės nuotaiką.

E.Jennings koncerto nepraleido ir J.Jarutis su žmona Justina, ir J.Brūzga.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
E.Jennings koncerto nepraleido ir J.Jarutis su žmona Justina, ir J.Brūzga.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 5, 2016, 8:01 PM, atnaujinta Feb 10, 2018, 12:30 AM

Vilniaus Šv. Kotrynos bažnyčioje žymiausia Lietuvos popscenos airė surengė jaukų šventinį koncertą, kuriame atliko nemažai Kalėdoms skirtų kūrinių.

Dar prieš 14 metų kalėdinių dainų albumą „Coming Home For Christmas“ išleidusi dainininkė prieš porą savaičių jį nemokamai patalpino internete, o dabar surengė ir kalėdinį koncertą, kuriame pasirodė su pianistu Vytautu Bikumi ir pritariančių vokalistų komanda.

Nuo Mariah Carey hito „All I Want For Christmas Is You“ iki „Wham!“ dainos „Last Christmas“, nuo škotų folkloro dainos „Auld Lang Syne“ iki „a capella“ sudainuoto kūrinio „White Christmas“ ir savos kūrybos dainos „Coming Home For Christmas“ – kūriniai apie Kalėdas liejosi visą vakarą.

Tiesa, dainininkė į programą įtraukė ir keletą kūrinių iš šįmet išleisto savo solinio albumo „Leading Me Home“ – pavyzdžiui, „Eurovizijos“ atrankoje skambėjusią titulinę dainą ir neseniai klipe įamžintą „The Perfect Time“.

Pilnutėlėje bažnyčios salėje koncerto klausėsi ir dainininkės artimieji bei bičiuliai – dainininkas Jurgis Brūzga su vaiku, „Freaks On Floor“ vokalistas Justinas Jarutis su besilaukiančia žmona Justina ir kiti.

„Nėra gražesnės ir autentiškesnės vietos Vilniuje, kurioje būtų galima sukurti tokią šventę“, – prieš koncertą sakė E.Jennings.

Ypatingą akcentą koncertui suteikė meninis eksperimentas – pasirodymo metu paveikslą tapė žinomas dailininkas Sigitas Staniūnas.

Jis jau ne pirmą sykį imasi tokios kūrybinės avantiūros – neseniai scenoje tapė ir per buvusio Rusijos grupės „Nautilus pompilius“ lyderio Viačeslavo Butusovo pasirodymą Vilniuje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.