M.A.M.A. ceremonijoje dainuosiantis S. Prūsaitis prasitarė, kurios statulėlės norėtų

Ką tik surengęs puikių emocijų kupinus koncertus, Saulius Prūsaitis pradeda ruoštis Lietuvos muzikos apdovanojimams M.A.M.A 2016.

S.Prūsaitis.<br>G.Bitvinsko nuotr.
S.Prūsaitis.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 5, 2016, 12:24 PM, atnaujinta Feb 10, 2018, 12:38 AM

Statulėlės nėra jo prioritetas, bet vieną jų – už albumą – gauti norėtų.

„Štai mes esame salėje, kuri netrukus bus pilna. Aš turiu didžiausią apdovanojimą – žmones, kurie renkasi į mano koncertus, – sakė S. Prūsaitis. – Jei gausiu M.A.M.A apdovanojimą – tai labai „faina“, bet aš negaliu sakyti, kad noriu už tai, už tai ir dar už tai pridėkit.“

Asmeniniu vertinimu, didžiausias jo pasiekimas – po 6,5 metų darbo išleistas solinis albumas. „Gal norėčiau būti apdovanotas už albumą, nes niekas tiek „nesiparino“ prie albumo, kiek aš“, – teigė Saulius.

Apdovanojimai M.A.M.A 2016 vyks sausio 27 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje. Bilietai sparčiai tirpsta, todėl akivaizdu, kad arena bus sklidina. „O mano tikslas paprastas – pastatyti visą „Žalgirio“ areną ant kojų“, – sakė S.Prūsaitis.

Šiais metais judesys renginio vietoje bus kitoks nei įprastai, nes visame parteryje bus išdėstyti apvalūs stalai, prie kurių sėdės nominantai, kviestiniai svečiai ir įsigijusieji VIP bilietus. Turintys tokius bilietus taip pat galės apsilankyti uždaroje raudonojo kilimo zonoje ir renginio dūzgėse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.