Taylor Swift nustebino gerbėjus savo nauja daina su Zaynu

Taylor Swift.<br>Scanpix nuotr.
Taylor Swift.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 9, 2016, 9:53 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 11:30 PM

Popmuzikos žvaigždė Taylor Swift penktadienį nustebino savo gerbėjus po dviejų metų pertraukos išleidusi naują muzikos kūrinį, kuri atliko duetu su buvusiu grupės „One Direction“ nariu Zaynu Maliku.

Daina „I Don't Wanna Live Forever“ bus vasarį pasirodysiančio filmo „Penkiasdešimt tamsesnių atspalvių“, „Penkiasdešimties pilkų atspalvių“ tęsinio, teminis kūrinys.

Iš karto į pirmą vieną pagal parsisiuntimų skaičių „iTunes“ parduotuvėje iškopęs kūrinys yra pirmoji T.Swift daina po didelio populiarumo sulaukusio jos 2014 metų albumo „1989.“

Priešingai nei rinkinio „1989“ kūriniai, naujoji daina išsiskiria rimtmenbliuzui būdingu jausmingumu, kurį perteikia pakaitomis skambančios Zayno, daugiausiai dainuojančio falcetu, ir T.Swift partijos.

Ši daina daugiau būdinga Zayno stiliui, kuris pernai pasitraukęs iš britų vaikinų grupės pasirinko seksualesnį įvaizdį ir ritmenbliuzišką skambesį. Pradėjęs solo karjerą jis pristato tiesiog Zayno vardu.

T.Swift bendradarbiavimas su Zaynu jos gerbėjams yra įdomus ir tuo, kad anksčiau žvaigždė susitikinėjo su kitu grupės „One Direction“ nariu Harry Stylesu, o šis viešai susipyko su Zaynu.

T.Swift albumas „1989“ tapo vienu geriausiai parduodamų pastarųjų metų muzikinių albumų, be to vasarį gavo „Grammy“ apdovanojimą kaip geriausias metų albumas.

Tačiau T.Swift, kuriai kitą savaitę sukanka 27-eri, pastaraisiais mėnesiais jai nebūdingai vengia viešumos, nors dar neseniai apie garsenybių gyvenimus rašanti žiniasklaida daug dėmesio skyrė jos išsiskyrimui su škotų didžėjumi Calvinu Harrisu ir nesutarimams su reperiu Kanye Westu dėl vieno jai nemalonaus klipo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.