Dainininkės J. Jegorovos staigmena klausytojams – nauja daina „Paleisti tave“

Dainininkės J. Jegorovos staigmena klausytojams – nauja daina „Paleisti tave“.<br>Fotogenijų nuotr.
Dainininkės J. Jegorovos staigmena klausytojams – nauja daina „Paleisti tave“.<br>Fotogenijų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 14, 2016, 9:40 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 10:44 PM

Beveik po vienerių metų pertraukos dainininkė Julija Jegorova melomanams pristato naują dainą „Paleisti tave“. Lyrinės baladės melodijoje netrūksta ekspresyvių sąskambių, o kūrinio tekste gvildenama dilema, kurios atomazga priklauso nuo kiekvieno žmogaus atskiro apsisprendimo. Vieno atsakymo čia nėra.

„Šiuo metu sukuosi kaip bitė, gruodis išties kupinas darbų, nes prie mano solinės veiklos prisidėjo ir koncertai su merginų grupe „Magnit““, – sako J. Jegorova, pristatanti naujausią savo kūrinį.

Lyrinėje baladėje, kurioje dominuoja meilės tema, nestokojama melodinio ekspresyvumo, persipinančio su jaukiu atlikėjos vokalo skambesiu. Kūrinio tekste narpliojama situacija, pažįstama bene kiekvienam kada nors mylėjusiam ar tebemylinčiam.

„Kiekvienas turime du pasirinkimus – kovoti dėl mylimo žmogaus, svajonės, užsibrėžto tikslo arba paleisti ir apsimesti, kad nieko nenorime, niekada nieko nebuvo. Kam stengtis? Nelemta, tai nelemta“, – pagrindine mintimi, užkoduota dainoje, dalinasi J. Jegorova.

Pasak dainininkės, kiekvienas kūrinys turi savo istoriją, kurią žino autorius, o klausytojas ją susikuria pats. „Manau, kiekvienas žmogus istoriją, skambančią dainoje, išjaus per savo prizmę ir pojūčius. Ši daina tarsi palinkėjimas prieš gražiausias metų šventes paleisti visus skaudulius ir iš naujo pažvelgti į svajones. Mylėti tuos, kuriuos norime mylėti, pamilti save ir džiaugtis gyvenimu. Juk aplink tiek daug įvairiausių emocijų, kuriose kartais be reikalo užstringame, ir nebematome aplinkui nieko gražaus“, – sako atlikėja.

Žodžius kūriniui „Paleisti tave“ parašė pati J. Jegorova, o skambesio subtilybėmis pasirūpino dainininkės bičiuliai Kasparas Meginis bei Edgaras Žaltauskas.

„Tekstai apie meilę – labai jausmingi, gal todėl kartais atrodo liūdni. Tačiau žodžių pynėse slypi ne tik liūdesys. Parašiau jį įkvėpta daugybės asmeninių ir artimų draugų išgyvenimų“, – atvirauja J. Jegorova.

Daina „Paleisti tave“ tai – tik viena iš staigmenų, kurios dainininkės gerbėjų laukia gruodžio mėnesį. Atlikėja prasitaria, jog dabar intensyviai ruošiasi gruodžio 27 dieną „Punto Jazz palėpėje“, Kaune, vyksiančiam soliniam koncertui, skirtam paminėti ypatingą progą – dainininkės jubiliejų.

„Paskutinį kartą gimtadienį švenčiau kone prieš penkerius metus. Šiemet taip pat nebūčiau šventusi – mane gąsdina žvakučių ant torto skaičius, norėtųsi pabėgti į negyvenamą salą. Tačiau artėjant šiai datai supratau, kad, vis dėlto, nenoriu niekur bėgti. Dar vieneriais metais pasenti geriausia apsuptai mylimiausių žmonių ir vietoje, kur jaučiuosi laimingiausia – scenoje“, – šypteli jauna moteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.