Pamatykite: kalėdiniame Baibos klipe – vaikai ir gestų kalba

Baiba Skurstenė-Serdiukė.<br>„Fotogenijų“ nuotr.
Baiba Skurstenė-Serdiukė.<br>„Fotogenijų“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 14, 2016, 11:42 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 10:41 PM

Likus kiek daugiau nei savaitei iki Kalėdų dainininkė Baiba Skurstenė-Serdiukė pristato kalėdinį kūrinį, atliktą kartu su vaikų choru „VIS“.

„Visų meniškų profesijų atstovams šis metų laikas – daugiausiai darbų su savimi atnešantis metas, tačiau man vistiek norisi bent keletui šventinių dienų sustoti ir pagalvoti apie tikrąsias gyvenimo vertybes bei skleisti ramybę ir meilę“, – mintimis apie kalėdinį laikotarpį dalinasi dainininkė.

Gražiausias šventines emocijas Baiba šiemet įamžino kartu su savo auklėtiniais, choru „VIS“, su kuriuo savaip perdainavo dainininkės Jordin Sparks kūrinį „This Is My Wish“.

„Niekas nėra tyriau už vaikus, už jų juoką ir besidžiaugiančius veidukus“, – bendru darbu su auklėtiniais džiaugiasi dainininkė.

Šiandien pristatomame vaizdo klipe dainą, kartu su Baiba ir choru „VIS“ gestų kalba atlieka ir Karina Kulevičienė – Vilniaus apskrities gestų kalbos centro darbuotoja.

„Ši daina man – turinti labai gražią mintį ir norėjosi, jog ją suprastų visi, nepamiršti nė vieno, todėl dainuodami angliškai, dainą atliekame dar ir tarptautine gestų kalba“, – apie gražią dainos pristatymo idėją pasakoja atlikėja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.