Pamatykite: įspūdingas ketvirtokų pasirodymas pagal dainą „Į Venesuelą“

„Antikvarinius Kašpirovskio dantis“ nudžiugino vaikų fantazija.<br>A.Kriščiūno nuotr.
„Antikvarinius Kašpirovskio dantis“ nudžiugino vaikų fantazija.<br>A.Kriščiūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 15, 2016, 4:18 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 10:24 PM

Šią savaitę internete atsitiktinai pamatytas Riešės gimnazijos ketvirtokų pasirodymas ištirpdė ir „Antikvarinius Kašpirovskio dantis“, ir vaizdo klipo „Į Venesuelą“ režisierių Saulių Baradinską.

Vaikai atliko kerinčią šio vaizdo klipo interpretaciją ir su šiuo pasirodymu gimnazijoje vykusiame „Beždžioniukų diskotekos“ konkurse užėmė pirmą vietą.

„Antikvariniams Kašpirovskio dantims“ beliko tik pripažinti, kad „šie šaunuoliai ir „Žvaigždžių karus“ laisvai suvaidintų“ ir pakviesti visą klasę su mokytoja į artimiausią savo koncertą šį sekmadienį Vilniuje „Legendos klube“.

Režisierius Saulius Baradinskas savo Facebook„ paskyroje taip pat žavėjosi vaikų darbu: „Tai yra gražiausia, ką gyvenime man teko matyti… Apsiverkiau. Myliu gyvenimą ir jo stebuklus.“

Laukdami susitikimo su moksleiviais ir besiruošdami koncertų turui „Varvekliai sultingi“ „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ jaučia dar didesnį įsipareigojimą sekmadienį padovanoti publikai geras emocijas.

„Ne viską, ką norėjom, per šiuos metus parodėm, ne viską, ką galėjom, išprakaitavom – todėl jaučiamės skolingi, o skolas reikia grąžinti iki Kalėdų“, – sakė grupės būgnininkas Karolis Steponavičius.

„Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ garsėja tuo, kad mėgsta linksmintis ir linksminti kitus ir tą su kaupu padarys šį sekmadienį sostinės „Legendos klube“, gruodžio 30 dieną Klaipėdoje „Kultūros fabrike“ ir gruodžio 31 dieną naujametiniame koncerte Kaune „Renginių oazėje“.

Šventiniuose koncertuose grupė žada puikią nuotaiką ir geriausias dainas iš debiutinio bei ateinančiais metais pasirodysiančio antrojo albumo.

„Bus nauja kalėdinė daina, daina apie indus, kurie nesiplauna patys, širdį draskanti daina apie nelaimingą meilę korporatyvinių reikalų departamento vadovei, žinoma, „Į Venesuelą“ ir daug daug kitokio smagio“, – muzikinės programos ypatumais dalinosi vokalistas Martynas Enčius.

Grupę sužavėjęs vaikų pasirodymas:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.