Praeities žvaigždės Kaune įrodė, jog dar turi parako ir didelę minią gerbėjų

Tie, kas šių atlikėjų koncertuose lankėsi ne pirmą kartą, šįsyk buvo maloniai nustebinti išvydę itin šiuolaikiškai įrengtą sceną, didelius ekranus su besikeičiančiais vaizdo efektais.

Praeities žvaigždės Kaune įrodė, jog dar turi parako ir didelę minią gerbėjų.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Praeities žvaigždės Kaune įrodė, jog dar turi parako ir didelę minią gerbėjų.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Dec 16, 2016, 9:38 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 10:08 PM

Nors visi dainininkai Lietuvoje koncertavo jau ne pirmą kartą, arena buvo pilnutėlė žiūrovų. Už bilietus, kurių pastarąsioas kelias dienas, jau nebuvo galima įsigyti, gerbėjai nepagailėjo nuo dviejų iki šešių dešimčių eurų.

Tie, kas šių atlikėjų koncertuose lankėsi ne pirmą kartą, šįsyk buvo maloniai nustebinti išvydę itin šiuolaikiškai įrengtą sceną, didelius ekranus su besikeičiančiais vaizdo efektais.

Pirmasis scenoje su gausia disko stiliaus šokėjų komanda pasirodė Vokietijos dainininkas Manfredas Alois'as Segieth'as pasaulyje žinomas vardu Fancy. Jis vilkėjo daugybe blizgių žvynelių išsiuvinėtą disko stiliaus kostiumą, o akis slėpė po tokio pat stiliaus akiniais.

Kadaise tėvo mokytis į vienuolyno mokyklą išsiųstas Fancy aukso amžių išgyveno devintajame dešimtajame praėjusio amžiaus dešimtmetyje. Fancy ir dabar aktyviai koncertuoja, ir yra puikiai žinomas žmogus garsioms Stock Aitken Waterman (SAW) bei „PWL Record“ komandoms.

Turbūt su žiburiu ne tik Europoje reikėtų ieškoti žmogaus, negirdėjusio italų ir euro disko stiliaus atlikėjo Fancy superhitų „Slice Me Nice“, „Flames of Love“, „Chinese Eyes“,“Bolero“, „Lady of Ice“, „Go West“.

Juos dainininkas atliko ir Kaune. Kartu garsiai traukė ir puikiai šių kūrinių žodžius mokantys žiūrovai. 

Fancy viso pasirodymo metu bendravo su publika ir daugybę kartų šaukė, jog myli Kauną. Jis po kiekvieno kūrinio vis dėkojo ir džiūgavo, kad koncertuoja tokiai šauniai publikai. Ispanijoje gyvenanti Nyderlandų kilmės dainininkė Caroline Catherine Muller, kuri visiems geriau žinoma CC Catch sceniniu vardu, buvo bene labiausiai laukta šio koncerto žvaigždė.

Į Kauną 52 metų šviesiaplaukė dainininkė atvyko antrą kartą. Pirmąsyk šioje arenoje ji lankėsi pernai lapkritį.

Kaip ir prieš metus, publikos lūkesčius atlikėja pateisino su kaupu. Dainininkės gerbėjai išvydo tą pačią dailią ir puikiai scenoje judančią moterį, kuri juos sužavėjo prieš kelis dešimtmečius.

CC Catch pasirodė vilkėdama jaunatvišką aprangą – juodas aptemptas kelnes, trumpą švarkelį, ji avėjo sportinius batelius. Atlikėja buvo linksmai nusiteikusi, džiaugėsi gausiai susirinkusia minia. Atlikėja kalbėjo, kad muzika yra visas jos gyvenimas. Moteris dėkojo, kad publika karštai ją palaiko ir kartu šėlsta. CC Catch ypač džiaugėsi iš gerbėjų gavusi jos mėgstamų gėlių – rožių.

Tūkstančius gerbėjų visame pasaulyje turinti ilgą laiką Vokietijoje gyvenusi CC Catch karjerą pradėjo merginų pop grupėje „Optimal“, tačiau išgarsėjo pradėjusi bendradarbiauti su garsios grupės „Modern Talking“ dainininku, kompozitoriumi Dieteriu Bohlenu.

1985 metų liepą, savo gimtadienio proga, CC Catch išleido debiutinį singlą „I Can Lose My Heart Tonight“, kuris akimirksniu tapo hitu visoje Europoje. Tačiau ši daina buvo tik įspūdingos jos karjeros pradžia.

Dainos „Cause You are Young“, „Strangers By Night“, „Heartbreak Hot“, „Are You Man Enough“, „Heaven and Hell“ ir kitos dainos puikiai žinomos CC Catch gerbėjams daugelyje pasaulio šalių.

Kauno publika legendinės dainininkės kartoti dainas prašė vos ne po kiekvieno jos atlikto kūrinio.

„Labas vakaras, Kaunas. Ačiū“, – su įsiaudrinusia publika lietuviškai pasisveikino antrojoje dalyje pasirodęs atlikėjas T.Andersas (tikrasis jo vardas Bernd'as Weidungas).

Jis – vienas iš nedaugelio vokiečių atlikėjų, pelniusių šlovę ir savo tėvynėje, ir visame pasaulyje. Nemaža dalis vyresnės publikos dar prieš koncertą neslėpė, jog į areną atėjo dėl nuo pat jaunystės kone dievinamo atlikėjo. Ištikimiausi atlikėjo gerbėjai tvirtino einantys į visus T.Anderso koncertus Kaune.

Su grupe „Modern Talking“ T.Andersas išleido nemažai singlų, pasiekusių daugybės šalių topų penketukus.

Didžiausias grupės hitas „You're my Heart, You're my Soul“ topų viršūnėje karaliavo net 81 šalyje. T.Andersas yra pardavęs daugiau nei 125 milijonus albumų kopijų, skaičiuojant grupės ir solo įrašus.

Per visą muzikavimo laikotarpį jis yra gavęs daugybę apdovanojimų. Įvairiose šalyse jo albumai paskelbti auksiniais ir platininiais daugiau nei 420 kartų.

Gerbėjai visame pasaulyje žavisi T.Anderso tikrumu ir nuoširdumu, kuriuo jis spinduliuoja savo koncertuose. T.Anderso nuoširdumo bei šilto bendravimo su žiūrovais netrūko ir „Žalgirio“ arenoje.

Sulaukęs ypatingo Kauno publikos dėmesio atlikėjas po kiekvienos dainos dėkojo už palaikymą.

Nors T.Andersas Kaune atliko ne vieną naują dainą, publika labiausiai džiaugėsi ir ošė klausydamasi senų ir puikiai žinomų grupės „Modern Talking“ kūrinių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.