Iš Egidijaus Dragūno – netikėta žinia: jis sugrįžta

Pernai paskelbęs, kad baigia karjerą Lietuvoje ir nuo šiol koncertuos tik užsienyje, grupės SEL lyderis Egidijus Dragūnas persigalvojo.

Egidijus Dragūnas sugrįžta į sceną.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Egidijus Dragūnas sugrįžta į sceną.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 19, 2016, 2:23 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 9:46 PM

Prieš metus pranešęs, kad dėl piktų komentarų ir nepageidaujamo negatyvaus dėmesio deda tašką savo karjeroje Lietuvoje, ir surengęs keletą koncertų, kurie reklamos klipuose buvo pristatomi kaip atsisveikinimo renginiai, šįmet E.Dragūnas koncertavo tik užsienyje.

Pavyzdžiui, neseniai įvyko jo koncertai Dubline ir Londone.

Jau tada internete liejosi gerbėjų komentarai, kad sprendimas sustabdyti SEL veiklą Lietuvoje buvo neteisingas, o ir pats E.Dragūnas socialiniuose tinkluose šįmet kelis sykius užsiminė apie norą sugrįžti.

Šiandien paaiškėjo, kad tai įvyks jau 2017-aisiais – internete atsirado informacija apie kitų metų liepos 8-ąją Klaipėdos vasaros estradoje vyksiantį didelį SEL šou.

Susijaudinę dėl tokios žinios, regis, sutriko ir bilietų platintojai, iš pradžių pusdienį skelbę, kad koncertas įvyks rugpjūčio 7-ąją. Paskui jie pataisė šią klaidą.

„Specialios vizualizacijos, galinga garso aparatūra, įspūdingi šviesų efektai ir SEL.

Gerbėjų lauks populiarumo viršūnes užkariavę hitai ir nauji SEL kūriniai. Klaipėdos vasaros koncertų estradoje SEL galės stebėti ribotas skaičius gerbėjų, tad norintiems išvysti šį įspūdingą pasirodymą reikėtų suskubti įsigyti bilietus“, – skelbiama bilietų platinimo svetainėje.

Bilietus galima įsigyti jau dabar – jie kainuoja nuo 19 iki 59 eurų.

Vakarop šią žinią internete pakomentavo ir pats E.Dragūnas: „Aš žinau, kad bus visokių šnekų, bet man tai visiškai nerūpi. Traktuokim tai taip, kad aš gavau pasiūlymą, kurio negalėjau atsisakyt“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.