Kalėdų siautulys svingo ritmu: tiesiogiai su „The Ditties“ ir „Lonely Lips“

Lietuvoje nebuvo užburiančios svingo eros, tačiau jos dvasia atkeliauja į „Vaidilos“ teatrą! Pasitikite šventinį laikotarpį su žinomiausiomis dainomis, be kurių neateina Šv. Kalėdos – „Jingle Bells“, „Let It Snow“ ar „Have Yourself a Merry Little Christmas“...

„The Ditties“.
„The Ditties“.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-12-19 09:18, atnaujinta 2018-02-09 21:51

Balsingosios svingo karalienės „The Ditties“ ir grakščiosios „Lonely lips“ šokėjos pakvies visus pasinerti į svinguojantį Kalėdinį siautulį, kuris nepaliks abejingų nuo pirmųjų muzikos iš šokio garsų, privers kiekvieną pasijusti kaip žaviausiame trečiojo-šeštojo dešimtmečio filme, įtrauks ir suvilios – tarytum žavingos nepažįstamosios iš praeito šimtmečio raštelis, žadantis artimesnę pažintį ateityje... Juk Kalėdos – stebuklų metas!

Išskirtinę galimybę pamatyti kalėdinį pasirodymą turėsite ir internetu – portalas lrytas.tv šį jaukų ir šventinį koncertą transliuos gyvai!

„The Ditties“*1 – vienintelis toks ansamblis Lietuvoje, kuris nuo 2011 m. autentiškai ir korektiškai atgaivina primirštą tribalsio dainavimo meną, įviliodamos klausytoją į praeito amžiaus trečiojo-ketvirtojo dešimtmečių atmosferą. Grupės įkvėpėjos „The Boswell Sisters“, „The Andrews Sisters“ buvo tikros pramogų industrijos karalienės, savo švariu, koketišku ir nuotaikingu dainavimu, elegantiškais tualetais ir subtilia vaidyba kerėjusios milijonus gerbėjų. „The Ditties“ savo veikla ir muzika atskleidžia, jog tas žavesys – ir šiandien niekur neišgaravęs. Ta ypatinga estetika, subtilus manieringumas ir trykštantis, vitališkas svinguojančių garsų optimizmas šiuolaikiniam klausytojui teikia poilsį nuo dabarties triukšmų kakofonijos. Nes „The Ditties“ muzika, atsklindanti iš laikų, kuomet flirtas buvo lėtas, o šokiai – greiti, kai pasaulis buvo truputį naivesnis ir jaunesnis nei šiandien, ir jam apdainuoti užteko trijų balsų harmonijos.

„Lonely Lips“*2 – trys profesionalios šokėjos, išbandžiusios save daugelyje amplua įvairių šokio pasirodymų ir spektaklių metu bei bandančios savo patirtimi ir talentu tapti pavyzdžiu jauniesiems šokėjams. 2014 m. „Lonely lips“ susibūrė į neįprastos koncepcijos šokio ir teatro trio, kurio tikslas yra ne tik suteikti estetinį pasitenkinimą stebint ekspresyvius pasirodymus, bet ir kurti meną, įkvėptą ketvirtojo-šeštojo dešimtmečių atmosferos. Brodvėjus, Merilyn Monroe, saksofonas – į tokį pasaulį nukelia „Lonely Lips“ pasirodymai. Judesiu, muzika bei kostiumų dizainu šis projektas siekia išplėšti žiūrovą iš kasdienybės ir nukelti į laikus, kuriuos jis yra regėjęs tik kino filmuose su legendine Marlene Dietrich ekrane.

Kalėdų siautulys svingo ritmu su „The Ditties“ ir „Lonely Lips“ – šventinis šou, įkvėptas svingo eros stiliaus su tikslia dainavimo maniera ir prescižiškais šokių judesiais, su atitinkančiomis epochos dvasią kalėdinių dainų aranžuotėmis ir virtuozišku jų išpildymu, bus tikrai atgaiva kiekvienam žiūrovui. Visas tas profesionalaus, ištobulinto darbo grožybes praturtins užkrečiantis šešių merginų pozityvus tonusas, įstabus garderobas, koketiškas juokas, lengva ironija, profesionali kalėdinės muzikos ir šokio kaita, patraukianti ir įtraukianti nuo pirmų garsų.

Tiesioginė transliacija iš Kalėdinio „The Ditties“ ir „Lonely Lips“ pasirodymo – jau šį antradienį 19.00 tik portale www.lrytas.tv

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.