Donato Montvydo džiaugsmas: „Tokių Kalėdų dar neturėjau“

Kalėdos – šventė, per kurią susirenka visa šeima, nesvarbu, kur kas bebūtų. Ne išimtis ir vienas populiariausių šalies atlikėjų – Donatas Montvydas.

Donatas Montvydas metus baigs įspūdingai.<br>T.Bauro nuotr.
Donatas Montvydas metus baigs įspūdingai.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-12-22 15:23, atnaujinta 2018-02-09 21:13

Kūčių vakarą jaukiai praleisiantis su savo šeima, jau pirmąją Kalėdų dieną atlikėjas išvyks į Panevėžį, kur kartu su savo muzikine šeima – muzikantais, šokėjais, kaskadininkais bei techniniu personalu – stebins minią žiūrovų.

Dar spalio viduryje surengęs įspūdingus koncertus didžiausiose šalies arenose, atlikėjas pasiryžo pradžiuginti gerbėjus Panevėžyje bei Alytuje, paskelbęs papildomus koncertus. Būtent šių miestų arenose artėjantį sekmadienį ir pirmadienį atlikėjo gerbėjai rinksis į ambicingiausius koncertus „TOP2“.

„Tokių Kalėdų dar neturėjau: didžiausias mano koncertinis sąstatas, gerbėjai, arenos ir solinis koncertas“, – džiaugiasi D.Montvydas.

Spalio mėnesį analogiškuose koncertuose gerbėjai iš ties liko nustebinti, čia atlikėjas pademonstravo ne tik „Eurovizijos“ konkurse vizitine kortele tapusį salto, bet ir kaskadinius triukus su ugnimi bei dar keletą sudėtingų elementų.

D.Montvydui 2016 metai išties sėkmingi, jis Lietuvos muzikos apdovanojimuose M.A.M.A. nominuotas net 5 kategorijose, iš kurių viena – „Metų koncertinė grupė/atlikėjas“ už praėjusį koncertinį turą „TOP3“

Įspūdingi šventiniai koncertai vyks gruodžio 25 d. Panevėžio „Cido“ arenoje ir gruodžio 26 d. Alytaus arenoje. Bilietus platina „Tiketa“ ir „Bilietų Pasaulis“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.