Leonas Somovas ir Jazzu turą per Lietuvos arenas pradėjo su karališka prabanga

Penktadienio vakarą Leono Somovo ir Jazzu duetas pradėjo savo žiemos koncertų seriją, kurios metu per šešias dienas aplankys visas penkias didžiausias Lietuvos arenas.

Jazzu ir Leono Samovo koncertas Klaipėdoje.<br>M.Bučnio nuotr.
Jazzu ir Leono Samovo koncertas Klaipėdoje.<br>M.Bučnio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 23, 2016, 9:45 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 8:59 PM

Pirmoji turo „Winter Is Coming“, kuriame duetas pristato ką tik išleistą naują albumą „Moments“, stotelė – Klaipėdos „Švyturio“ arena.

Iš vis į penkis turo koncertus parduota per 30 tūkstančių bilietų – tai vienas ryškiausių šios žiemos muzikinių įvykių Lietuvoje.

Beje, visose didžiausiose arenose duetas koncertavo ir praėjusią žiemą – šįkart žiūrovų susidomėjimas dar didesnis.

„Visą savaitę iš jaudulio negalėjau užmigti, bet žinau – kai atsistosiu scenoje, viskas bus gerai.

Mes daug ir kryptingai dirbame, tad tai, jog koncertuose bus tiek daug žiūrovų, yra logiškas rezultatas. Bet aš labai džiaugiuosi ir esu dėkinga“, – prieš koncertą lrytas.lt sakė Justė Arlauskaitė-Jazzu.

Į Klaipėdos areną atvykusių atlikėjų laukė didelė staigmena – prabangiai įrengti persirengimo kambariai.

Stilingi baldai, veidrodžiai, didelės lovos, jei užkulisiuose žvaigždės norėtų pailsėti, – visa tai nėra panašu į Lietuvos muzikantų kasdienybę.

Dažniausiai jų užkulisių prabanga apsiriboja buteliu viskio, vandeniu ir keliais mandarinais, tačiau šįkart koncerto rengėjai pasirūpino karališka prabanga, primenančią ryškiausioms užsienio žvaigždėms tenkantį dėmesį.

„Miegamasis, svetainė, viską... Negaliu patikėti, kaip tai pakėlė ant sparnų“, – džiūgavo Justė.

Patogumai svarbūs, nes iki pat gruodžio 28-osios, kai turą baigs Vilniaus „Siemens“ arenoje, duetas koncertuos kone kasdien – išimtis bus tik Kūčių vakaras.

Klaipėdoje kelionę pradėję muzikantai surengė koncertą, kuriame pagrindinis dėmesys teko muzikai, o ne reginiui – kaip ir prieš metus.

Scenos šonuose sumontuoti du ekranai, kad atlikėjų veido išraiškas būtų galima matyti iš arti, pasirodymą paįvairino stilingas apšvietimas, tačiau svarbiausia čia – dvidešimt dvi grupės surepetuotos dainos, tarp kurių yra kone visi ryškiausi Leono ir Justės hitai.

„Gana“, „Nieko apie mus“, „Ką tu su manim darai“, „Gaila“, „Lower Than The Ground“, „Juokas“, „Po mano oda“, „Tyla“, „Pretender“, savaip sugrota „Anties“ daina „Nauji metai“ – sunku įsivaizduoti, ko dar prieš šventes galėtų norėti šio dueto gerbėjai.

Muzikantų grupei talkino šeši pritariantieji vokalistai – TV žiūrovams jau neblogai pažįstama grupė „Original Copy“. Koncerto metu drabužius keitė ir Leonas, nustebinęs ir šviesą atspindinčiu kostiumu, ir dvi įspūdingai trumpas sukneles pasirinkusi Jazzu.

„Ačiū, mes esame labai laimingi“, – šiltai į dueto muziką reagavusiems klaipėdiečiams dėkojo Justė.

Kita koncertų turo „Winter Is Coming“ stotelė laukia sekmadienį – grupė koncertuos Šiaulių arenoje. Po to – Kaune, Panevėžyje ir Vilniuje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.