Neda Malūnavičiūtė nepabūgo „Žalgirio“ arenos ir surengė įspūdingą koncertą

Iš karto po Kalėdų Kauno „Žalgirio“ arenoje dainininkė ir fleitininkė Neda Malūnavičiūtė publikai padovanojo vienintelį ir išskirtinį reginį. Atlikėja surengė gyvo garso šventinį koncertą „(Ne)eilinė diena rojuje“, kuriame skambėjo klausytojų išsiilgti ir pamėgti populiariosios muzikos kūriniai bei  pastaruoju metu ne itin dažnai dainuotos dainos.

Neda Malūnavičiūtė nepabūgo „Žalgirio“ arenos ir surengė įspūdingą koncertą.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Neda Malūnavičiūtė nepabūgo „Žalgirio“ arenos ir surengė įspūdingą koncertą.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Dec 27, 2016, 7:52 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 8:32 PM

Kelių tūkstančių gerbėjų miniai šventę padovanojusi N.Malūnavičiūtė pasirodė vilkėdama baltais drabužiais ir labai pakiliai nusiteikusi. Ji koncertavo kartu su styginiu orkestru. Kartu scenoje buvo ir puikūs Lietuvos muzikantai: gitaristas Tomas Varnagiris, trombonininkas, aranžuočių autorius Jievaras Jasinkis, saksofonininkas Remigijus Rančys, trimitininkas Mindaugas Vadoklis, aktorius bei muzikantas Olegas Ditkovskis, daugelis kitų.

Klausytojai koncerto metu išgirdo ne vieną visiškai naują populiariosios muzikos hitų aranžuotę.

Koncertą atlikėja pradėjo vienu populiariausių savo kūriniu „Eilinė diena rojuj“, kurią nuo pirmųjų akordų traukė kone visa salė.  Publika su Neda taip pat drauge dainavo bene žymiausiais jos kūriniais laikomas dainas „Šalia“, „Pasaka“, „Atvirukas“, „Ašara“, „Šokis lietuje“, „Pasakų šalis“, „Laiškas“, „Nieko amžino nėra“, „Mėlyna saulė“, „Jeigu tu gali“, „Sena nauja pasaka“, „Viskas, ko man reik“.

Prieš koncertą atlikėja neslėpė, kad sprendimą surengti tokio dydžio  koncertą ilgai lydėjo dvejonės. Bet senųjų dainų populiarumas,  klausytojų meilė, noras populiariąją muziką interpretuoti kitaip ją  paskatino rizikuoti. 

„Pasirodymas yra absoliuti naujovė. Tiesa, dvejojau ilgai, tačiau mane  įkalbėjo surengti šį koncertą. Įtikino, kad turėčiau prisiminti šias  dainas ir jas mylinčius žmones“, – dar prieš kopdama į sceną kalbėjo  N.Malūnavičiūtė.

Pasirodžiusi scenoje dainininkė patvirtino, jog tai – didžiausia jos avantiūra ir iššūkis, taip  pat galimybė pasitikrinti jėgas. Ji pasidžiaugė, kad salėje yra ne tik daug kauniečių ir aplinkinių miestų gyventojų, bet ir jos talentą vertinančių vilniečių.

Koncerto metu Neda daug ir nuoširdžiai bendravo su publika, dalijosi jausmais ir nueitu kūrybos keliu.

˙

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.