Sasha Songas svarbų savo jubiliejų atšventė su žymiais svečiais

Trečiadienis – džiugių įspūdžių kupina diena dainininkui Sashai Songui.

Koncerto akimirkos.<br>D.Umbraso nuotr.
Koncerto akimirkos.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 28, 2016, 8:21 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 8:23 PM

Popiet atlikėjas, kurio tikrasis vardas – Dmitrijus Šavrovas, dalyvavo LRT televizijoje surengtoje spaudos konferencijoje, kurioje buvo oficialiai patvirtinta, kad jis rungsis jau kitą savaitę prasidėsiančioje „Eurovizijos“ atrankoje.

Joje Sasha Songas, kuris Lietuvai „Eurovizijoje“ jau atstovavo 2009-aisiais, atliks kartu su JAV krepšininku Calebu Suttonu sukurtą dainą – jos vaizdo klipas jau nufilmuotas ir bus pristatytas artimiausiu metu.

Trečiadienį dainininkas paskelbė ir tai, kad jau sausio 3-ąją Vilniaus klube „Legendos“ surengs koncertą, kuriame atliks pirmąją Kalėdų dieną mirusio britų atlikėjo George'o Michaelo dainas.

Tai jam nėra naujiena – projektą, kuriame dainavo G.Michaelo kūrybą, jis pirmą sykį pristatė dar prieš keletą metų.

Į dievinamos popžvaigždės mirtį Sasha Songas sureagavo itin sparčiai – dėl koncerto klube buvo susitarta vos per porą dienų.

Trečiadienio vakarą jo mintys vis dėlto buvo linksmesnės – LRT didžiojoje studijoje dainininkas surengė koncertą, skirtą savo muzikinės karjeros dvidešimtmečiui.

Tai painoka istorija – toks renginys dar rudenį turėjo vykti Vilniaus kongresų rūmuose, tačiau tada buvo atšauktas paskutinę akimirką. Anot dainininko – dėl rimtų problemų su balso stygomis.

Koncertą atšaukęs Sasha Songas nusprendė vietoj to surengti pasirodymą, kurį filmuoja televizija. LRT jį ketina parodyti sausį.

Jubiliejaus proga ir albumą „XX“, į kurį sudėjo per keletą metų įrašytas dainas, išleidęs Sasha Songas kartu pasirodyti šventiniame koncerte pakvietė ir ne vieną garsų savo bičiulį.

Kartu su juo uždainavo „Lietuvos balso“ laimėtojos Julija Jegorova ir Kotryna Juodzevičiūtė, popgrupė „Hey“ ir duetas „MaNNazz“.

Scenoje pasirodė ir grupė „Arbata“, TV šou „X faktorius“ dalyvė Eglė Lukoševičiūtė, o taip pat – dainininko pusseserė Lina Žilinskaitė, prieš dvejus metus „Eurovizijoje“ dainavusi su Vilija Matačiūnaite.

Kaip ir dera dvidešimtmečio jubiliejui, Sasha Songas šiam koncertui paruošė dvidešimt dainų – nuo jau legendinio lietuviško kūrinio „Mamai“ iki „Eurovizijoje“ skambėjusio hito „Pasiklydęs žmogus“, „Mes galim tai padaryti kartu“ ir net rusiško romanso „Belaja berioza“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.