Išgirskite: jauna atlikėja Otreya pristato dainą, kurią siūlo „Eurovizijai“

Anksčiau Ugne Smile save vadinusi dainininkė dabar vadinasi Otreya ir vėl bandys jėgas „Eurovizijos“ atrankoje.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Anksčiau Ugne Smile save vadinusi dainininkė dabar vadinasi Otreya ir vėl bandys jėgas „Eurovizijos“ atrankoje.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-12-29 11:31, atnaujinta 2018-02-09 20:19

Jauna atlikėja, nesenai pakeitusi savo sceninį pseudonimą iš Ugnės Smile į Otreya, pristato dar prieš ketverius metus pačios sukurtą dainą „Last Two Weeks“.

„Iš tiesų šios dainos paviešinimas nebuvo įtrauktas į mano artimiausius muzikinius planus, tačiau aplinkybės šiek tiek pakoregavo mano sumanymus“, – teigė Otreya (tikrasis vardas – Ugnė Kudlaitė).

Pasak atlikėjos, ši daina visai netikėtai atsidūrė jos rankose. „Last Two Weeks“ buvo pradėta įrašinėti studijoje 2012m, tačiau po to daina tiesiog nugulė „į stalčių“ iki šio rudens, kai muzikos prodiuseris Mr. Jumbo nustebino atlikėją, nelauktai atsiųsdamas pilnai aranžuotą „Last Two Weeks“ versiją.

„Kai tik išgirdau ilgai užmarštyje laikytą dainą, mane ji iš karto „užkabino“, tačiau prieš ketverius metus įrašytas dainos vokalas šiek tiek skyrėsi nuo dabartinio, todėl ilgai nelaukus perrašiau balso takelius „LPM records“ studijoje, kur dabar įrašinėjame mano naujausias dainas.

Vėliau sekė dainos muzikinio vaizdo klipo filmavimas. Šiai dainai jau užteks gulėti stalčiuje – dalinuosi ja su visais“, – džiaugėsi atlikėja.

Išgirsti jos naujausią dainą „Last Two Weeks“ galėsite netrukus prasidėsiančioje Lietuvos „Eurovizijos“ atrankoje, kurioje mergina jau ne sykį bandė jėgas.

„Dar rudens pradžioje dalyvavimas šiame konkurse tikrai nebuvo mano planuose, bet ši daina man labai patiko. Ji kaip tyčia trunka šiek tiek mažiau nei 3 minuntes, tai yra „eurovizinės“ dainos standartas.

Pamaniau, jog dėl to verta šiek tiek pakoreguoti savo artimiausius planus ir nusiųsti dainą į konkurso atranką. Esu labai laiminga, kad mano kūrybos dainos antrus metus iš eilės dalyvauja ir varžosi šiame konkurse dėl galimybės tapti ta vienintele, kuri atstovaus Lietuvai didžiojoje „Eurovizijos“ scenoje“, – neslėpdama džiaugsmo atviravo Otreya.

Jos daina „Last Two Weeks“ – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.