Pamatykite: buvęs krepšininkas Deividas Nazarovas pristato erotika dvelkiantį klipą

D.Nazarovas ir kadras iš klipo.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
D.Nazarovas ir kadras iš klipo.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-12-29 11:40, atnaujinta 2018-02-09 20:19

Krepšinio kamuolį bei driblingo judesius į didžėjaus pultą ir muzikines programas iškeitęs Deividas Nazarovas po itin sėkmingo pasirodymo su daina „Summer Vibe“ ir toliau nepaliauja stebinęs elektroninės muzikos gerbėjų.

Šį kartą Dave Nazza slapyvardžiu prisistatantis kūrėjas į melomanų rankas atiduoda erotiniais vaizdais persismelkusį kūrinį „Time flies“.

Deividas tvirtina, kad didžiąją dalį dienos praleidžia prie muzikos kūrybos: „Šie metai atnešė tikrai skanių vaisių, todėl manau, kad kitais metais klausytojams pavyks pasiūlyti dar daugiau dainų bei muzikinių klipų. Žinoma, nemažai laiko užima ir dainos išleidimas bei klipo filmavimas, kiekvieną kartą stengiamės į tai investuoti daug pastangų, nes kokybė – sėkmės garantas“, – apie muzikai skirtą laiką kalba Dave Nazza.

Naujosios dainos pavadinimui bei visai jos temai taktą padiktavo žiemos dienos: „Šį kartą daina šiek tiek skiriasi ir savo stiliumi. Žiemos periodui norėjau šiek tiek ramesnės dainos, tačiau norėjosi išlaikyti dainos erotiškumą ir paslaptingumą, – juokiasi didžėjus. – Klipas nufilmuotas juoda-balta spalvomis, tai atitinka melancholišką kūrinio temą.“

Dainoje, kaip ir muzikiniame klipe, galima išvysti ne tik pusnuogę merginą. Kieno tas paslaptingasis vokalas? Dave Nazza intriguoja: „Dainoje „Time flies“ vokalo partiją atlieka amerikietė Breana Marin. Ji yra dirbusi su tokiais atlikėjais kaip Keysha Cole bei „Fifth Harmony“. Tik išgirdęs jos balsą iškart užsimaniau dirbti su šia atlikėja. Manau, kad dar tikrai turėsime bendrų kūrinių, nes aš tiesiog įsimylėjau jos balsą“, – pasakoja Deividas.

Dave Nazza tvirtina, kad juo jau domisi pora Jungtinių Amerikos Valstijų įrašų kompanijų, su kuriomis jau vasarį lietuvis vyks susitikti: „Tikiuosi, kad noras būti originaliu ir įdomiu leis man pasiekti kuo daugiau žmonių, mėgstančių kokybišką muziką“, – sako Dave Nazza.

Naujasis jo kūrinys – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.