Per išskirtinį Marijono Mikutavičiaus koncertą šėlo pilna „Žalgirio“ arena

Koncertą atlikėjas pradėjo naujausiu kūriniu „Pilvas“, kuris dienos šviesą išvydo maždaug prieš savaitę. Žiūrovams jis pasirodė vilkėdamas žaismingą raudoną Kalėdų Senelio aprangą.

Marijonas Mikutavičius ketvirtą kartą šokdino pilnutėlę Kauno „Žalgirio“ areną.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Marijonas Mikutavičius ketvirtą kartą šokdino pilnutėlę Kauno „Žalgirio“ areną.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

2016-12-29 21:00, atnaujinta 2018-02-09 20:14

Šį  ketvirtadienį Marijonas savo vienintelį didelį šiųmetį pasirodymą, pavadintą „Naujieji metai su Marijonu“ surengė Kauno „Žalgirio“ arenoje. Nors atlikėjas šioje vietoje koncertavo ketvirtą kartą, pasirodė, jog jo dainas mėgstančiųjų ratas nė kiek nemažėja.

Dainininkas ir vėl dainavo pilnutėlėje salėje. Ir dar sykį buvo galima įsitikinti, kad išėjęs į sceną jis savęs nė trupučio negaili: šėlsta taip, lyg tai būtų paskutinis pasirodymas gyvenime, svaido savitą humorą, daug kalba.  Užvesti žiūrovai nuo pirmų žodžių įsijautė į jo nuotaiką, kartu dainavo ir šoko. Juos džiugino pučiamas dirbtinis sniegas, gausiai krentantis konfeti.

Marijonas ne kartą  tribūnose sėdinčius žiūrovus privertė pakelti užpakalius nuo kėdžių, o stovinčius  parteryje – atsitūpti. Tai padaryti šiems nebuvo  lengva, nes parteryje žmonės stovėjo kaip reikiant  susispaudę.

Marijonas dar prieš koncertą tikino, jog pastaruoju metu jį pagavęs įkvėpimas, todėl „Žalgirio“ arenoje netrūks puikiai žinomų jo dainų, bet ir bus galima tikėtis ir naujų kūrinių. Jų pasirodymo metu tikrai netrūko.

Koncertą atlikėjas pradėjo naujausiu kūriniu „Pilvas“, kuris dienos šviesą išvydo maždaug prieš savaitę. Žiūrovams jis pasirodė vilkėdamas žaismingą raudoną Kalėdų Senelio aprangą.

Jo išstojimas buvo labai netikėtas, mat pirmiausia ant scenos pasirodė būrys šokėjų, persirengusių Kalėdų Seneliais. Teoriškai buvo galima numanyti, kad po vienu iš šių kostiumų slepiasi M.Mikutavičius, tačiau tai buvo apgaulė. 

Marijonas koncerto pradžioje buvo įsimaišęs  į žiūrovų minią. Kol jo neapšvietė šviesos, buvo sunku suvokti, iš kur girdisi atlikėjo balsas.

Marijonas paaiškino, kad koncerto pradžiai jis parinko ramesnius kūrinius.

„Kai gerai apšilsime, neturėsime kada prisėsti!“, – tikino Marijonas.

Po kelių pirmųjų lėtesnių dainų jis uždainavo ritmingus greitus kūrinius. Publika išgirdo dainas „Drąsių nieks nežudo“,   „Aš širdyje labai myliu savo mamą“, „Aš tikrai myliu Lietuvą“, „Ar mylėsi tu mane?“, „Dešimt nuodėmių“, “Velnias, man patinka Kalėdos“. Žiūrovams jis atliko ir kultines savo dainas „Balintos sienos“ bei „Trys milijonai“.

Po dviejų scenoje praleistų valandų atlikėjas atsisveikino su publika, tačiau ši jo nepaleido, prašydama dar kartą pakartoti mėgiamus kūrinius. Marijonas su muzikantais neliko abejingi publikos prašymui. Atlikėjas padainavo dar kelis kūrinius, tarp jų ir „Geriausi vakarai“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.