Išgirskite: „Justin 3“ daina apie Vilnių, skirta „Eurovizijos“ atrankai

J.Stanislovaitis.
J.Stanislovaitis.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-01-03 08:16, atnaujinta 2018-02-09 19:45

Jau netrukus prasidėsiančios „Eurovizijos“ atrankos kursto Lietuvos klausytojų susidomėjimą apie tai, kas šiais metais atstovaus mūsų šalį. Regis, visai nesenai praėjo „Eurovizija“, tačiau jau kurį laiką Lietuvos muzikos atlikėjai ruošia naujus kūrinius, kurie turėtų galimybę pasirodyti ne tik Lietuvos scenoje, tačiau ir didžiojoje „Eurovizijoje“. Jau netrukus prasidės pirmieji filmavimai, todėl kviečiame susipažinti su jaunatviška muzikos grupe „Justin 3“, kuri ankščiau atrankoje dalyvavo kaip grupė „Alive Way“ su daina „Amazed By You“.

Šiuo metu grupės vokalistas Justinas Stanislovaitis su grupe sėkmingai muzikuoja su Lietuvoje pripažintais muzikantais bei atlikėjais. Ne kartą girdėti ir jau turintys savo klausytojų ratą „Justin 3“ tiki savo kūrybos daina apie mūsų valstybės sostinę bei žmonių norą atrasti ir patirti kažko naujo. Grupės lyderis apie „Eurovizijai“ skirtą kūrinį kalba taip: „Labai tikiuosi, kad ši daina atneš gerą nuotaiką, ramybę ir motyvaciją. Ši daina yra apie tai, kaip mes kažko ieškom, kartais patys nežinom ko, o kartais žinom ,tačiau nerandam. Tikiuosi, kad ji sukels geras, pozityvias emocijas ir suteiks jėgų nepasiduoti.“ Grupė „Justin 3“ pasirodys pirmoje „Eurovizijos“ atrankos laidoje – ne tik atliks kūrinį „Streets Of Vilnius“, tačiau ir pasitelks technologijas, vizualiai perteikdama Vilniaus peizažus.

Kviečiame  įvertinti bei išgirsti grupės „Justin 3“ kūrybos dainą, kurią grupė atliks “Eurovizijos“ atrankoje:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.