Netikėta: Leonas Somovas ir Jazzu vasarį vėl koncertuos „Siemens“ arenoje

Vos prieš savaitę, gruodžio 28-ąją, Vilniaus „Siemens“ arenoje koncertavęs Leono Somovo ir Jazzu duetas šiandien paskelbė, kad jau vasarį vėl gros šioje salėje.

L.Somovas ir Jazzu vos prieš savaitę koncertavo „Siemens“ arenoje, o vasarį vėl į ją sugrįš.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
L.Somovas ir Jazzu vos prieš savaitę koncertavo „Siemens“ arenoje, o vasarį vėl į ją sugrįš.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 3, 2017, 12:22 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 7:42 PM

Šįkart – Valentino dienos proga. „Įsimylėjusios širdys Valentino dieną Vilniuje, „Siemens“ arenoje, turės ypatingą progą švelniems apsikabinimams: geidžiamiausias šalies duetas Leonas Somovas ir Jazzu vasario 14 dieną surengs koncertą „Moments“, – skelbiama arenos interneto svetainėje.

Itin jausminga dainininkė Justė Arlauskaitė-Jazzu ir muzikos prodiuseris Leonas Somovas, ką tik užbaigę sėkmingą žiemos turą per didžiausias šalies arenas, šiuo metu rengia šiltą, jautrų ir meilės kupiną programą vasario 14-osios pasirodymui sostinėje.

Koncertas pavadintas jų naujausio albumo vardu – „Moments“. Gražiausias akimirkas jie perkels ant scenos, atlikdami savo didžiausius meilės hitus „Gaila“, „Po mano oda“, „Ką tu su manim darai?“ ir daugybę kitų populiarių kūrinių.

Tai – itin ambicingas iššūkis, mat dviejų koncertų per du mėnesius didžiausioje Vilniaus arenoje dar nėra rengęs nė vienas Lietuvos atlikėjas. Kaip pasiseks duetui, paaiškės jau netrukus.

L.Somovo ir Jazzu žiemos koncertų turo akimirkos:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.