Paaiškėjo, kodėl Mariah Carey susimovė per naujametį šou: „Tai šlykštu“

Apie Niujorko Taimso aikštėje vykusį naujametį koncertą, kuriame JAV dainininkė Mariah Carey patyrė fiasko, prabilo jos vadybininkė.

Mariah Carey pasirodymas Niujorke aistras kelia jau trečią dieną.<br>AP nuotr.
Mariah Carey pasirodymas Niujorke aistras kelia jau trečią dieną.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 3, 2017, 11:04 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 7:42 PM

Apie M.Carey pasirodymą koncerte, kurį tiesiogiai transliavo televizija, kalbama jau trečią dieną.

Gruodžio 31-osios vakarą į sceną pakilusi M.Carey visą kūrinį „Emotions“ tik vaikščiojo po sceną ir nedainavo.

Pasklido kalbos, kad 47-erių žvaigždė, kuri pernai koncertavo ir Lietuvoje, praleido pasirodymo repeticiją, todėl nebuvo tinkamai pasiruošusi pasirodymui.

Tačiau šiuos gandus kategoriškai paneigė jos vadybininkė Stella Bulochnikov ir pramoginių naujienų portalui „Entertainment Weekly“ detaliai paaiškino, kas nutiko gruodžio 31-ąją.

Anot jos, tos dienos popietę M.Carey dalyvavo repeticijoje – ir jau tada tinkamai neveikė jos ausinės, atlikėja scenoje beveik negalėjo savęs girdėti.

Dainininkei buvo pažadėta technines problemas išspręsti iki pasirodymo, tačiau atvykusi į koncertą ir užkulisiuose užsidėjusi ausines ji vėl savęs negirdėjo.

Buvo pakeisti ausinių įrangos maitinimo elementai, galiausiai transliacijos prodiuseris užkulisiuose pasakė, kad ausinės tikrai veiks scenoje.

Kelis sykius susirūpinimą dėl ausinių pareiškusi M.Carey galiausiai vis dėlto išėjo į sceną, tačiau ir joje ausinės neveikė.

Dėl to, anot S.Bulochnikov, Mariah nesiryžo dainuoti kūrinio – mat aikštės erdvėje garsas „atsimuša“ nuo pastatų, scenoje girdisi aidas, tad atlikėjai būtų beveik neįmanoma „pataikyti“ į muzikinį foną.

Ji kategoriškai atmetė kaltinimus, kad M.Carey ketino žiopčioti – mat transliacijoje girdėjosi, kad įrašytoje fonogramoje skamba ir dainininkės balsas.

Anot vadybininkės, taip būna visada, kai populiarūs atlikėjai dainuoja televizijoje – paprastai kalbant, jie dainuoja „ant įrašo viršaus“.

S.Bulochnikov pasakojo, jog iškart po pasirodymo paskambino transliacijos prodiuseriui ir paklausė, kokia velniava čia įvyko.

„Sulaukiau klausimo, ar Mariah tiesiog negalėjo kaip nors išsisukti“, – stebėjosi vadybininkė.

Anot jos, M.Carey dėl šio pasirodymo nutraukė savo atostogas su vaikais slidinėjimo kurorte Aspene. Dainininkės nuotaiką sugadino nevykęs pasirodymas, tačiau galiausiai ji numojo ranka, nes turi daug kitų reikalų.

Labiausiai S.Bulochnikov pasipiktino prodiuserių elgesiu – paprašė jų, kad nevykęs M.Carey pasirodymas būtų iškirptas iš koncerto įrašo, kuris po kelių valandų turėjo būti rodomas JAV Vakarų pakrantės žiūrovams.

Tačiau transliacijos prodiuseriai kategoriškai atsisakė.

„Jiems svarbiausia – kad tai sulauktų daug dėmesio internete. Tai bjaurus elgesys.

Jie jos net neatsiprašė. Tai šlykštu“, – sakė M.Carey vadybininkė.

Skandalą sukėlęs M.Carey pasirodymas:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.